سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس دانشگاه لرستان:

تولید علم همراه مهارت‌آفرینی و کارآفرینی، هدف دانشگاه نسل سوم

رئیس دانشگاه لرستان گفت: سید ضیاء هاشمی، سرپرست فعلی وزارت علوم، فردی شایسته برای قرار گرفتن در سمت مقام عالی این وزارتخانه است.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ خسرو عزیزی با مثبت خواندن انتخاب سرپرست فعلی وزارت علوم، گفت: سید ضیاء هاشمی از بدنه وزارت علوم و از استادان با تجربه دانشگاه تهران است.

رئیس دانشگاه لرستان افزود: وی مسئولیت‌های اجرایی زیادی در دوران خدمت خود داشته است و در ۴ سال دولت یازدهم در معاونت فرهنگی و اجتماعی خیلی موفق عمل کرده و اکنون سرپرستی ایشان در این وزارت خانه بسیار شایسته و مقبول قریب به اتفاق جامعه دانشگاهی کشور است.

عضو هیات علمی دانشگاه لرستان، گفت: به نظر من سید ضیاء هاشمی شایستگی این را دارد که به عنوان وزیر علوم نیز معرفی شود.

وی با اشاره به چالش‌های وزارت علوم، افزود: اصلی‌ترین چالش وزارت علوم اکنون این است که فارغ التحصیلان دانشگاه‌های تحت نظارت این وزارتخانه، مهارت لازم را برای کارآفرینی و اشتغال ندارند. البته این موضوع جزو سیاست‌های ابلاغی وزارت علوم در دولت یازدهم بوده است و گام‌های خوبی نیز در این راستا برداشته شد، ولی هنوز به نقطه ن‌هایی مد نظر نرسیده است.

خسرو عزیزی افزود: چالش اصلی را در این می‌بینم که سیاست‌ها و برنامه‌ها در جهتی باشد که دانشجو مهارت لازم را کسب کند تا نه تنها برای خود بلکه عامل به کارگیری و اشتغال زایی برای چند نفر دیگر هم باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه لرستان گفت: چالش دیگر بحث کمبود بودجه است که معمولا اکثر دستگاه‌های اجرایی با آن مواجه هستند. در وزارت علوم بحث بودجه به ویژه در پژوهش مطرح است. تقریبا می‌توان گفت که اعتبارات خیلی ایده آل تخصیص پیدا نکرده است تا دانشجو بتواند در مسیر چالش اصلی که ذکر شد گام بردارد.

رئیس دانشگاه لرستان با بیان الزامات در وزارت علوم، گفت: خوشبختانه قبول داریم افکار مختلف مورد قبول نظام و نشاط و سرزندگی باید در دانشگاه‌ها وجود داشته باشد. دانشگاه باید سیاسی باشد، اما سیاسی کار نباشد. دانشجویان باید در چارچوب قانون با رعایت خطوط قرمز و تفکر‌هایی که نظام تعریف کرده است، در کنار هم با تعامل و رقابت‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی تاثیرگذار بوده و رشد و بالندگی داشته باشند.

وی ادامه داد: خلاقیت در محیط سکوت ایجاد نمی‌شود، بنابراین نشاط باید در دانشگاه‌ها باشد تا خلاقیت‌ها شکوفا شوند. به نظر می‌رسد، سیاست اصلی وزارت علوم باید در این جهت باشد که تولید علم کند و این علم تبدیل به فناوری و فناوری تبدیل به ثروت شود.

عزیزی افرود: در دوران دانش‌آموزی موضوع انشاء، علم بهتر است یا ثروت بود، که می‌گفتند علم بهتر است، به نظر من علمی بهتر است که تولید ثروت کند، که این هم وظیفه وزارت علوم در جهت دانشگاه نسل سوم است که بیان شد.

انتهای پیام /د

هدف دانشگاه نسل سوم، تولید علم همراه مهارت‌آفرینی و کارآفرینی است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.