سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیماری‌هایی که گریبانگیر معتادان به کار نمی‌شوند

اگر مجبور به زیاد کار کردن هستید با رعایت مواردی، سلامت جسم و روح خود را تضمین کنید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  اعتیاد به کار (be a. workaholic) از نظر بسیاری افراد برابر با زندگی بسیار پرهیاهو است که درآن فرد از رسیدگی به امور شخصی و اجتماعی خود باز می‌ماند، با اضافه وزن مواجه می‌شود و تغذیه نامناسبی دارد.

پژوهش‌های قبلی نشان داده بود افراد معتاد به کار، دارای بیماری هایی، چون بیش فعالی، افسردگی، بی خوابی و در معرض خطر سکته قلبی و مغزی قراردارند و این علاقه شدید به کار و بی توجهی به زمان استراحت و تفریح، گونه‌ای از بیماری و اختلال‌های عصبی است.


اما پژوهش‌های جدید دانشمندان کانادایی نشان داده است که افراد پرکار دچار بیماری خاصی نیستند و از کارخود لذت می‌برند.

افراد پرکار معمولاً نیاز به کنترل زیاد کارها، جواب دهی به ایمیل، بیدار ماندن تا پاسی از شب و انجام کار، فعالیت در روز‌های تعطیل و آخر هفته دارند که در بیشتر موارد مورد انتقاد اطرافیان درخصوص بی توجهی به استراحت و رسیدگی به دیگران قرار می‌گیرند.

کارشناسان درجدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند افرادی که اعتیاد به کار دارند و از شغل خود لذت می‌برند بسیار کمتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماری هایی، چون دیابت، فشارخون بالا و مشکل‌های قلبی قراردارند.

در نقطه مقابل، افرادی که بازه زمانی کار آن‌ها کم است و از شغل خود لذت نمی‌برند بیشتر در آستانه ابتلا به بیماری‌های مختلف قراردارند.


اصطلاح اعتیاد به کار یا (workaholism) نخستین بار در دهه ۱۹۵۰ میلادی توسط روانشناسان برای تعریف علاقه بیش از حد به کار ابداع شده است.

کارشناسان دانشگاه پنسیلوانیا و کارولینا نیز در یک تحقیق همسو، پرسشنامه‌ای درخصوص میزان علاقه به کار زیاد را بین ۱۲۷۷ کارگر یک شرکت بزرگ پخش کرده و دریافتند کارگرانی که از کار خود لذت می‌برند حتی درصورت اضافه کاری دچار خستگی و ناراحتی نمی‌شوند هرچند که استرس پیدا می‌کنند.

بسیاری از افراد موفق و کارآفرینان امروزی جهان، اعتیاد کاری دارند و بازه‌های زمانی زیادی را به کار اختصاص می‌دهند و از سلامت روحی و جسمی مطلوبی برخوردار هستند، زیرا در کنار کار به سلامت خود نیز اهمیت می‌دهند و مهم‌تر از همه اینکه به کار خود عشق می‌ورزند.


محققان به افرادی که زمان زیادی را به کار اختصاص می‌دهند توصیه می‌کنند برنامه منظمی برای استراحت، تغذیه سالم، خواب کافی، معاشرت با اعضای خانواده و دوستان و ورزش داشته باشند، زیرا هر فرد پرکار، بازه‌های زمانی خالی دارد و با برنامه ریزی می‌تواند نهایت بهره را از این زمان بدست آورد.

منبع:ِِDailymail

انتهای پیام/

 

راهکارهای مبارزه با تاثیرات منفی زیاد کار کردن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.