سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پشت پرده فروش جوجه کباب های باز زعفرانی در فروشگاه ها

رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از رنگ و انواع ادویه در جوجه کباب‌های باز فروشگاه‌ها، منجر به مسمومیت‌های غذایی شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین عزیزی در خصوص سلامت جوجه کباب‌های باز قابل فروش در فروشگاه‌های معتبر شهر گفت: در بسیاری از فروشگاه‌های بزرگ تهران شاهد فروش جوجه کباب با طعم‌های مختلف به شکل باز و بدون بسته بندی هستیم که در طعم‌های مختلف عرضه می‌شود.

وی افزود: با اضافه کردن رنگ به محتویات اینگونه جوجه‌ها سعی در ایجاد تنوع و تحریک مردم به خرید آن شده است. این درحالی است که فروش اینگونه مواد غذایی بدون بسته بندی از سلامت کافی برخوردار نبوده و می تواند منجر به ایجاد انواع مسمومیت‌ها در افراد مصرف کننده شود.

رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران خاطر نشان کرد: به علت تهیه جوجه کباب‌های باز توسط کارگران فروشگاه از تاریخ انقضا و تولید این فرآورده‌های گوشتی خودداری شده است و مصرف کننده نمی‌تواند نسبت به سلامت و انقضای این مواد غذایی اطمینان حاصل کند.

وی در ادامه عنوان کرد: عدم بسته بندی اینگونه مواد غذایی و دست کاری آن از سوی فروشندگان به راحتی می‌تواند آلودگی‌ها را وارد اینگونه مواد غذایی کرده و جنبه بهداشتی و مفید بودن آن را منتفی کند.

عزیزی اذعان داشت: علاوه بررنگ در این گونه مواد غذایی از انواع ادویه‌ها برای طعم دار کردن آن استفاده می‌شود و مصرف کنندگان بدون توجه اینگونه مواد را مصرف وزمینه الرژی را در بدن خود ایجاد می‌کنند.

وی در پایان یادآور شد: وظیفه نظارت و کنترل اینگونه موادغذایی بر عهده ناظران بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت است با این حال به مردم توصیه می‌شود از خرید جوجه کباب‌های باز در مغازه‌ها و فروشگاه‌ها جلوگیری کرده و برای اطمینان از سلامت آن از محصولات بسته بندی شده و دارای تاریخ تولید و انقضاء استفاده کنند.

منبع: میزان

انتهای پیام/

اطمینانی به سلامت جوجه کباب‌های باز نیست

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
مهدی
۰۰:۴۵ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
ادم خودش درست کنه بهتره
ناشناس
۱۱:۰۳ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
یه نوع طعم دار کردن بهتون پیشنهاد می کنم خیلی خوش مزه است برای یکبار هم شده استفاده کنید
1 بال یا کتف یا گوشت استخوان دار مرغ 18 تیکه برای 3 نفر با برنج ( سینه مرغ نباشد سینه مرغ را هر کاری کنی بازهم موقع کباب کردن سفت می شود )
2 - فلفل دلمه خورد شده یک عدد بزرگ
3 - پیاز بزرگ یک عدد خورد شده
4 - نمک . فلفل قرمز یه مقدار لازم
5 - یک حبه یا دو حبه سیر خرد شده
6- 50 میلی لیتر یا یه استکان کمر باریک روغن مایع
7 - زعفران سایده شده نصف قاسق چای خوری برای خوش رنگ و خوش مزه شدنش
7- اینها مخلوط شود از شب قبل این کار انجام شود یا حداقل 12 ساعت قبل
ناشناس
۱۱:۰۲ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
اگه منظور شما همین عکسی که گذاشتید اینا هرچی باشه زعفران نیست نه خودتون قول بزنید نه مارو
ناشناس
۱۰:۴۲ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
خداوکیلی طعم دار کردن جوجه کاری نداره آدم خودش این کار را بکنه خیلی بهتره اگر هم بلد نیستید یه سرچ تو اینتر نت بکنید کلی اطلاعات بامزه می ده بهتون ......خدارو شکر الان همه تو گوشی هاشون دسترسی به اینتر دارند الحمدالله
ناشناس
۰۱:۱۱ ۱۷ شهريور ۱۳۹۶
شرم واره که بضی از این این فروشنده دست به چنین اقداماتی میزنند خواهشن مسولین بیشتر نظرت کنند وگشت های سیار لحاظ شود وبیشتر مراقب سلامتی مردم باشند تشکر وسپاس از دقت نظر مسولین
ناشناس
۲۰:۱۶ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
عاشق غذای جوجه کباب هستم
ناشناس
۱۷:۵۸ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
ممنونم
سیدمهدی
۱۶:۲۰ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
تأسف تأسف تأسف
ناشناس
۱۵:۳۲ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
بابا این چیزی نیست که .....
ناشناس
۱۳:۰۶ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
ای بابا
ناشناس
۱۲:۵۱ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
وای من عاشق کباب هستم
morteza
۱۲:۴۰ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
والا به بسته بندی هم اطمینان نیست.اتفاقا این باز بودن بهتره حداقل مشتری کاملا میبینه و میتونه بو .کنه ببینه تازه هست یانه
ناشناس
۱۲:۲۳ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
شمارو بخدا به مسولین برسونید جلوی روغن های سرطان زارو بگیرن هرچیزی که خوردنش برای انسان خوب نیست وعوارض خطرناک داره اخه فقط همین یک دونه نیست که هرچیزی که ما میخوریم میگن سرطان زاست باید رسیدگی کنه
ناشناس
۱۲:۲۳ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
شمارو بخدا به مسولین برسونید جلوی روغن های سرطان زارو بگیرن هرچیزی که خوردنش برای انسان خوب نیست وعوارض خطرناک داره اخه فقط همین یک دونه نیست که هرچیزی که ما میخوریم میگن سرطان زاست باید رسیدگی کنه
ناشناس
۱۲:۰۹ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
من عاشق جوجه کبابم به به