سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی فیروزآباد خبر داد؛

تشکیل بزرگ‌ترین اتحادیه فرش فارس در فیروزآباد

بزرگ‌ترین اتحادیه فرش فارس در فیروزآباد تشکیل می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ هنام کاظمی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی فیروزآباد با اشاره به تشکیل بزرگ‌ترین اتحادیه فرش فارس در فیروزآباد گفت: با راه اندازی این تعاونی می‌توان در رشد اقتصادی جامعه نقش بسزایی داشت.

کاظمی با اشاره به اینکه نقش اثرگذار تعاون در دریافت تسهیلات و تشکیل بزرگ‌ترین اتحادیه فرش فارس در فیروزآباد است، خواستار انسجام و حفظ اتحاد و شرکت در مجامع بزرگ‌تر هنری و ارتقاء کمی و کیفی اتحادیه تازه تأسیس شد.


همچنین سونیا خضرایی مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های فرش و گلیم و صنایع دستباف شهرستان فیروزآباد، با تقدیر از زحمات چندساله مدیرعاملان شرکت‌های تعاونی فرش و گلیم شهرستان فیروز آباد و اعضاء اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دستاورد‌های تعاونی فرش را مرور و عملکرد اتحادیه و برنامه‌های پیش رو را تشریح کرد.


وی افزود: فیروزآباد قطب هنری فرش استان فارس و تنها شهرستانی است که اتحادیه تعاونی‌های فرش را در خود جای داده است.
انتهای پیام/ت


تشکیل اتحادیه فرش در فیروز آباد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.