رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر بیان کرد: زمانی برای متقاعدکردن صنوف عرضه مواد غذایی به بهسازی و کاشی کردن واحد صنفی خود با مشکل جدی روبرو بودیم که حتی در پارهای موارد مجبور به اعمال قانون میشدیم. خوشبختانه با آموزش، پیگیری و همکاری مردم اینک این موضوع به عنوان فرهنگ نهادینه شده است و نه تنها آنهایی که با مواد غذایی سرورکار دارند بلکه همه صنوف بدون درخواست مامورین بهداشت محیط، خود اقدام به بهسازی و کاشی کاری مغازههای خود میکنند.
وی به نقش مردم در توسعه بهداشت محیط شهر و روستا اشاره کرد و گفت: رعایت اصول و مقررات بهداشت محیط یک نوع سرمایهگذاری است که سود آن عاید خود مردم میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر استفاده از توان و ظرفیت مردمی برای ارتقای سطح بهداشت محیط جامعه را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: زمانی که در کارها از توان اجرایی و مشاوره مردمی استفاده شود پذیرش رفتارهای بهداشتی راحتتر و ایجاد فرهنگ مطلوب سریعتر اتفاق میافتد.
وی یکی از راهکارهای بکارگیری و استفاده از توان اجرایی و مشاورهی مردم را تشکیل شورای بهداشتی عنوان کرد و گفت: هم اکنون ۲۰ شورای بهداشتی در سطح روستاهای شهرستان دیّر فعال است که کارهای عمده و زیر بنایی بسیار خوبی انجام دادهاند.
انتهای پیام /پ