سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسراری مرگبار و مرموز که کارخانه‌های صنایع غذایی نمی‌خواهند شما بدانید+تصاویر

وقتی بین قفسه‌های فروشگاه می‌چرخید همان چیزی را بر می‌دارید که ظاهرش نظرتان را جلب می کند. اما آیا واقعا این کار درستی است؟ هیچ وقت ظاهر خوراکی‌ها طعم و سالم بودنشان را تضمین نمی‌کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،وقتی بین قفسه‌های فروشگاه می‌چرخید همان چیزی را بر می‌دارید که ظاهرش نظرتان را جلب می کند،  اما آیا واقعا این کار درستی است؟ هیچ وقت ظاهر خوراکی‌ها طعم و سالم بودنشان را تضمین نمی‌کند و حتی ممكن است به مرور زمان به قيمت از دست دادن سلامتی تان تمام شود، بعد از خوندن این مطلب تصمیم می گیرید غذاهایی که سالم هستند را بخرید نه آنهایی که قشنگ هستند.

پنیر سخت

 

هنگام خرید پنیر به رنگ، سوراخ ها و بافت پنیر دقت کنید. این ها باید کاملا متحدالشکل باشند و هیچ پوسته سفیدی روی پنیر وجود نداشته باشد. اگر بعد از این که کمی پنیر را فشرده کردید به حالت اولیه برنگشت یعنی نباید آن را استفاده کنید.

گوشت

 

گوشت تازه صورتی است نه قرمز کم رنگ یا حتی قهوه ای. رگه های چربی هم باید براق و روشن باشند. یک گوشت تازه و خوب هم به حالت اولیه برمیگردد و به دست ها نمی چسبد.

پودر قهوه

قهوه های ارزان مطمئنا قهوه های خوبی نیستند. با این وجود ممکن است طعم آن ها با قهوه های گران قیمت یکی باشد. قهوه های خوب هرگز در شیشه های پلاستیکی نگهداری نمی شوند بلکه در ظروف شیشه ای یا فلزی فروخته می شوند. به بهترین تاریخ مصرف آن هم دقت کنید که نباید بیشتر از ۱۸ ماه باشد.

عسل

 

عسل طبیعی شفاف و یک رنگ است. یک عسل با کیفیت بسیار شیرین و عطر خاصی دارد. یک قطره عسل بین انگشت ها بریزید اگر زود جذب پوست شد کیفیت خوبی دارد.

بستنی

 

همیشه مواد تشکیل دهنده بستنی را بخوانید. معمولا بستنی هایی که طعم توت فرنگی یا آلبالو دارند طبیعی نیستند. پس بستنی های آجیلی انتخاب کنید. بستنی های یخی هم به ندرت از مواد طبیعی درست می شوند.

شکلات

اول از همه به مواد تشکیل دهنده شکلات دقت کنید. هر چه لیست مواد کوتاه تر باشد بهتر است. یک شکلات خوب باید حاوی کاکائو باشد هر ماده دیگری نشانه مصنوعی بودن آن است. به علاوه شکلاتی انتخاب کنید که روغن کاکائو داشته باشد نه روغن سبزیجات.

ماهی

 

ماهی های تازه چشم های واضح و مشخصی دارند. چشم های برجسته و تار نشان دهنده کهنه بودن ماهی است. آبشش های ماهی باید قرمز یا در مواردی صورتی باشد.

نان

 

نان تازه هرگز نباید سفت باشد پس قبل از خرید در فروشگاه به آن دست بزنید. نان های بسته بندی شده شاید بیشتر تازه بمانند اما طعمشان را از دست می دهند.

ژلاتین

 

ژلاتین از پوست، تاندون، رباط و یا استخوان گاو و ماهی درست می شود.

منبع:بدونیم

انتهای پیام/

 

چه نوع مواد غذایی سالم هستند؟

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۱
در انتظار بررسی: ۰
بنده
۲۲:۴۲ ۲۵ شهريور ۱۳۹۶
اگه روغن زیتون تاریخش رد شود میتوانیم استفاده کنیم؟
ناشناس
۲۰:۱۶ ۱۵ شهريور ۱۳۹۶
عالی هست
ناشناس
۱۵:۳۲ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
به درد سرگرمی هم نمیخورد
ناشناس
۱۳:۴۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
عجبب
حمید
۱۱:۳۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
ممنون
شاهد
۱۰:۰۲ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
سلام هیچ اشاره ای به مواد نکردین این مواد باعث سونامی سرطان شده
زهرا هاشمی
۰۹:۳۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
دست مریزاد عالی بود ممنون وسپاسگذار
مجید
۰۸:۱۶ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
بسیار عالی لطفا در این خصوص بیشتر اطلاع رسانی کنید
حسن
۰۷:۵۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
ای وای
ناشناس
۰۷:۵۳ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
وای مگه میشه...
ناشناس
۰۷:۵۳ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
وای مگه میشه...
ناشناس
۰۷:۵۳ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
وای مگه میشه...
ناشناس
۰۷:۵۳ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
وای مگه میشه...
جعفر
۰۷:۲۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
ممنون از راهنمایی تان
سیدمهدی
۰۴:۲۴ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
واقعاخسته نباشیداطلاعات مفیدوجالبی بود.ممنون
ناشناس
۰۲:۳۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
عجبببببببب
محدل فارسی
۰۱:۲۲ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
بابت راهنماییتون ممنون روشن شدیم خداراشکرکه من پول نداشتم بخرم یعنی مریض میشدم
ناشناس
۰۱:۰۰ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
اینجا که چیزی نبود
ناشناس
۰۰:۵۷ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
باتشکر از اطلاع رسانیتون
ایمان
۰۰:۲۸ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
کارتون عالیه حرف نداره درسته درست
ناشناس
۰۰:۲۶ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
واقعا که....
ناشناس
۰۰:۱۹ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
باتشکر از سایت خوبتان
علی
۲۳:۵۹ ۱۳ شهريور ۱۳۹۶
عجب
جواد
۲۳:۵۰ ۱۳ شهريور ۱۳۹۶
ممنون عالی بود یک گزارش از مواد نگهدارنده هم بگذارید
ناشناس
۲۳:۳۸ ۱۳ شهريور ۱۳۹۶
خوب بود
ناشناس
۲۲:۴۵ ۱۳ شهريور ۱۳۹۶
عالی بود
ناشناس
۲۲:۴۵ ۱۳ شهريور ۱۳۹۶
عالی بود
ناشناس
۲۲:۴۵ ۱۳ شهريور ۱۳۹۶
عالی بود
عزیز نظری
۲۲:۴۱ ۱۳ شهريور ۱۳۹۶
شما هیچ گونه اشاره ای به اینکه چه مواد مهلکی داخل مواد غداییست نکردید هیچ منبعی هم برا حرفهاتون ذکر نکردید از کجا معلوم حرف های غیر تخصصی شما صحیح باشد
عليرضا
۰۷:۴۳ ۱۴ شهريور ۱۳۹۶
كلا اين سندروم خود هم چيز داني اپيدمي شده الان اگر شما در خيابان يا در پارك از يك عمله هم از 28 نوع تخصص سوال كنيد جوابتان را با اعتماد به نفس بالا پاسخ مي دهد
ناشناس
۲۲:۲۹ ۱۳ شهريور ۱۳۹۶
ﻣﺮﺳﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩ