متخصصان علوم پزشکی در آمریکا بر این باورند که تغذیه نوزادان با شیر مادر موجب میشود کودک طعم سبزیجات را از طریق مصرف شیر بچشد و در نتیجه به این طعم عادت کند.
زمانی که مصرف خوراکیهای خشک برای کودک شروع میشود طعم بسیاری از سبزیجات برای او تند است اما در صورتیکه با شیر مادر تغذیه شده باشد کمتر از حس طعم جدید شوکه میشود.
به گزارش روزنامه ایندیپندنت، یکی از متخصصان این مطالعه گفت: حس چشایی هر نوزادی منحصر است اما چشیدن طعم اولین غذا که از رحم مادر شروع میشود بستگی به خوراکی دارد که مادر مصرف میکند. زمانیکه مادر در دوران بارداری سبزیجات مصرف میکند باعث میشود کودک به طعم سبزیجات عادت کند.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/