وی اظهار کرد: به دلیل جغرافیای خاص این کشور و موقعیتی که چابهار در ورودی آب های آزاد دارد و سرمایه گذاری عظیمی که دولت ایران برای توسعه چابهار دارد، کشورهای زیادی خواهان سرمایه گذاری در این بندر هستند.
کردی افزود: در مجموع محدودیتی برای سرمایه گذاری در مناطق آزاد نداریم و برجام تاثیر مثبتی در منطقه آزاد چابهار گذاشته و بسیاری از محدودیت های مالی به لحاظ قانونی برداشته شده است، اما تسهیل و روانی نقل و انتقال ها هنوز ایجاد نشده که با حضور بانک های خارجی می توانیم این نقیصه را برطرف کنیم.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری- صنعتی چابهار نیز گفت: چابهار ظرفیت خوبی برای حضور در عرصه بین المللی دارد و با تکمیل زیرساخت ها و پس کرانه ها می تواند موجب توسعه منطقه شود.
عبدالرحیم کردی افزود: هشت شهرک تخصصی خرما، برنج، لوازم پزشکی، خودروسازی و غیره در منطقه آزاد جانمایی و مراحل اولیه آن انجام شده است.
وی گفت: منطقه آزاد چابهار برای رسیدن به اهداف تعریف شده نیازمند تکمیل راه آهن، گاز، الحاق بندر و ساخت فرودگاه است.
مدیرعامل منطقه آزاد چابهار افزود: منطقه آزاد چابهار در طول سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته است و کم کم به قدرت جدیدی در تجارت منطقه تبدیل خواهد شد.
کردی گفت: تدبیر در تسریع ۳ پروژه فرودگاه بین المللی، راه آهن و خط لوله گاز ضامن تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی در این منطقه است.
انتهای پیام/ع