سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نزدیک شدن کودکان به گوسفند قربانی ممنوع

کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از همه افراد خواست گوشت قربانی را به مدت حداقل 24 ساعت در یخچال نگهداری کرده و فردای عید قربان(روز شنبه) آن را مصرف کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛بهمن خدادادیان کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه گفت: یکی از بیماری‌های منتقله از طریق دام و مصرف گوشت آن تب کریمه کنگو است و در همین راستا توصیه می‌شود افراد حتما گوسفند قربانی را از مراکز معتبر تهیه کنند.

وی  با اشاره به اینکه مردم گوسفند را به طور معمول به خانه آورده و در خانه قربانی می کنند، گفت: توصیه ما این است مردم این کار را در محیط غیراز منزل انجام داده و در صورت آوردن به خانه، گوسفند را در حیاط و یا پارکینگ نگهداری کنند.

وی در خصوص نزدیک شدن کودکان به گوسفند قربانی هشدار داد و از والدین خواست از نزدیک شدن کودکان خود به گوسفند جلوگیری کرده و مانع تماس کودکان با بدن دام و بویژه کنه‌های روی بدن دام شوند.

خدادادیان بیان کرد: بعد از قربانی کردن گوسفند نیز افراد باید محل را با محلول سفید کننده یک درصد بشویند و برای همین باید یک پیمانه سفید کننده(وایتکس) را در یک ظرف آب ریخته و با آن محل ذبح را شست و شو دهند.

این کارشناس بهداشت گفت: از همه افراد می خواهیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه دام با شماره 190 بهداشت تماس گرفته و سایر موارد در خصوص عرضه و ذبح غیرمجاز دام را به شماره 1512 دامپزشکی اطلاع دهند.

 

انتهای پیام/ز

توصیه هایی برای قربانی کردن گوسفندان در روز عید قربان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.