عبادتی تصریح کرد: پس از ذبح؛ گوشت دام به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری شود و سپس آن را می توان قطعه قطعه و مورد استفاده قرار داد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان هیرمند بیان داشت: کسانی نیز که تمایل دارن پس از ذبح بلافاصله از گوشت استفاده کنند؛ باید هنگام قطعه کردن گوشت از ماسک و دستکش استفاده کنند .
وی بیان داشت: برخی از دام ها امکان دارند که به کنه مبتلا باشند و فرد هنگام ذبح متوجه آن نشود و مورد گزش کنه قرار گیرد لذا استفاده از چکمه بلند و دستکش مورد تاکید قرار دارد.
وی ادامه داد: بیماری تب کریمه کنگو از طریق گزش کنه و در صورتی که دام آلوده هنگام ذبح با زخم باز انسان تماس پیدا کند نیز می تواند این بیماری را به انسان انتقال دهد.
انتهای پیام/ع