سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس کل بانک مرکزی ایران؛

رشد 12.5 درصدی اقتصاد کشور در سال 95/ تاثیر مثبت برجام بر نظام بانکی ایران

رئیس کل بانک مرکزی ایران گفت:اقتصاد کشور در سال گذشته با وجود تحریم‌ها و کسادی اقتصاد رشد 12.5 درصدی داشت.

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ولی‌الله سیف رئیس کل بانک مرکزی ایران عصر امروز در شورای اداری استان خراسان جنوبی گفت: دستاورد مهم دولت یازدهم ساماندهی اقتصاد کشور بوده است و با توجه به تحریم‌ها و کسادی اقتصاد توانستیم سال گذشته رشد 12.5 درصدی را در اقتصاد کشور شاهد باشیم.

وی افزود: سعی کردیم با محور قرار دادن اصول اقتصاد مقاوتی شرایط مطمئنی را در حال حاضر برای اقتصاد کشور فراهم کنیم.

رئیس کل بانک مرکزی ایران گفت: حجم صادارت نسبت به واردات در سال گذشته افزایش یافته است و وابستگی به بودجه نفت نیز کاهش پیدا کرده است.

سیف با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی را در تمام زمینه‌ها در حال انجام داریم تصریح کرد: سال گذشته رشد اقتصادی بدون بودجه نفت 3.3 درصد بوده است که رشد مطلوب و قابل قبولی است و باید در سال 96 به 5 درصد افزایش یابد.

وی با اشاره به دستاوردهای برجام تصریح کرد: بر خلاف نظر برخی افراد برجام و تحریم‌ها آثار و تبعات مثبتی داشته و بعد از برجام نظام بانکی رشد داشته ‌به طوری که 756 رابط کارگزاری در زمینه تجارت خارجی برقرار شده و نیازی به پرداخت نقدی به صورت گذشته نیست و پرداخت‌ها از طریق سیستم بانکی انجام می‌شود.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.