وی از اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی استان بوشهر خبر داد و گفت:یکی از محوریترین طرحهای دولت یازدهم و شورای عالی آب کشور طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی است که از اولویتهای این شرکت بوده و در حال حاضر بصورت جدی پیگیری میشود.
رجایی با بیان اینکه در این طرح در یک بازه زمانی 2 ساله، افت شدید آب زیر زمینی را متوقف میشود افزود: در طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی استان بوشهر در یک دوره زمانی حداکثر 20 ساله، دشتها احیا میشود.
مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر تصریح کرد: خوشبختانه در دو بخش توقف برداشت مازاد از دشتها و تغذیه مصنوعی طرحها که توسط سازههای آبخیزداری و آبخوانداری و اصلاح شیوههای نوین کشاورزی انجام میگیرد، اقداماتی مهمی تدوین و اجرایی شده است.
وی با اشاره به هدر رفت روان آبهای ناشی از بارندگی خاطر نشان کرد: با توجه به پدیده تغییر اقلیمها در سالهای اخیر شاهد وقوع سیلابهای گسترده و خشکسالی بودهایم بطوریکه در بهمن ماه سال گذشته بیش از 2.5 میلیارد متر مکعب سیلاب به دریا روانه شد و این درحالی است که در تابستان در بخش مصرف و به ویژه کشاورزی دچار مشکلات جدی هستیم.
مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر از اجرای شش سد مخزنی در استان بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات برجسته دولت در استان بوشهر احداث زیرساختهای بخش آب است که چند سد بزرگ مخزنی مانند دالکی، باغان، دشت پلنگ، خاییز و باهوش و نیز سدهای کوچکتر مثل تنگ ارم اجرایی شده است.
انتهای پیام /پ