وی افزود: بیمه و شرایط موردنظردر قانون مطرح شده همچنین در آیین نامه اجرایی آموزش و پرورش که درحال طی کردن مراحل تصویب بوده، صراحت خواهد داشت و اطلاعات از طریق موسسان به مراجع ذیصلاح می رسد و در فرم های قرار داد معلمان قطعا باید قید شود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با بیان اینکه نظارت بر کار را آموزش و پرورش، شورای نظارت با هماهنگی موسسان انجام می دهند، تاکید کرد: مرجع اصلی ورود به این مساله آموزش و پرورش است و هیچ ارگانی بدون هماهنگی با آموزش و پرورش اجازه ورود به مدارس را نخواهد داشت.
گرد بیان کرد: در شرایط وجود تخلف آموزش و پرورش معلم یا موسس را به مراجع ذیصلاح هدایت کرده تا کار آنها در مراجع مربوطه بررسی شود.
وی با اشاره به اینکه این فرآیند نظم خوبی برای مدارسی که در استان های کوچک قرار دارند و با این مشکل مواجه هستند، ایجاد کرده، گفت: از این به بعد نمایندگانی از سازمان برای تعیین دقیق شرایط بیمه معلمان با وزرات کار جلساتی خواهند داشت تا به طور شفاف کار اجرایی شود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی در مورد نحوه بیمه معلمان و کادر آموزشی اظهار کرد: اکنون وضعیت بیمه متناسب با حضور و شرایط معلمان طبق قانون کار دستورالعمل هایی دارد و کادر آموزشی بیمه 12ماهه دارند اما برای معلمان این مساله مقدور نیست و افزایش میزان بیمه برای معلمان به 12 ماه هزینه و فشار مالی برای خانواده ها خواهد داشت .
گرد در مورد فعالیت مراکز پیش دبستانی گفت: با توجه به لازم الاجرا شدن قانون و استقبال آموزش و پرورش مبنی بر توسعه مشارکت برای افراد صاحب صلاحیت و نهادهای علاقه مند و انجمن های مردم زمینه ای فراهم شده تاوارد عمل شود اما شرط اصلی برای فعالیت کسب مجوز از آموزش و پرورش است.
وی تصریح کرد: با توجه به تفویض اختیار نهادهای علاقه مند وارد عمل شوند و مجوز از طریق شورای نظارت منطقه یا شهرستان اخذ می شود چنانچه در سال تحصیلی ۹۷-۹۶پیش دبستانی مجوز نداشته باشد آموزش و پرورش از ادامه فعالیت این مرکز جلوگیری می کند.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی ادامه داد: از سال گذشته تعدادی پیش دبستانی برای اخذ مجوز مراجعه نکردند و با توجه به اطلاع رسانی های انجام شده امیدواریم اطلاعات تا قبل از مهلت قانونی بازگشایی مدارس ارئه شود تا اخذ مجوز انجام شود.
گرد در خصوص نحوه تعیین شهریه در مراکز پیش دبستانی گفت: شهریه طبق ضوابط، پیشنهاد و با هماهنگی و توافق شورای نظارت مشخص می شود و به طور کلی تمامی ضوابط پیش دبستانی طبق قانون بر عهده آموزش و پرورش است بنابراین مانند مدارس غیردولتی اخذ مجوز از آموزش و پرورش بوده و هر فرد حقیقی و حقوقی شرایط گزینشی و قانونی داشته باشد برای این امر پذیرفته میشود.
وی بیان کرد: از سال گذشته سامانه ای درنظر گرفته شده است و انتظار داریم همه پیش دبستانی هایی که بدون مجوز آموزش و پرورش فعالیت می کنند در اخذ مجوز اقدام جدی داشته باشند و در غیر این صورت با مراکز بدون مجوز برخورد قانونی می شود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی اظهار کرد: به منظور رعایت عدالت آموزشی در مناطق محروم به ویژه مناطق دو زبانه تمهید مقدمات برای تحصیل رایگان نوآموزان پیش دبستانی از طریق طرح خرید خدمات و استفاد از موسسان غیردولتی فراهم شده است.
گرد در مورد وضعیت طرح خرید خدمات بیان کرد: در این طرح با هدف کیفیت آموزشی از نیروهای بومی استفاده می شود که در ارتقای کیفیت آموزشی سهم بسیاری داشتند همچنین در این طرح از موسسان تشکر می کنیم که در تامین لباس و هزینه های اولیه نیز به دانش آموزان کمک می کنند.
وی ادامه داد: مشکلی برای وضعیت پرداخت حقوق داشتیم که آموزش و پرورش به طور جدی پیگیر آن است و برای اجرای این طرح در سال بعد با توجه به نیاز سنجی انجام شده با سارمان مدیریت همکاری می کنیم.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: در حال حاضر حدود ۱۸۰هزار دانش آموز از طریق طرح خرید خدمات تحصیل میکند و قریب به ۱۲هزار معلم از فارغ التحصیلان دانشگاهی و بومی منطقه شناسایی شدند که تحت پوشش این طرح به دانش آموزان آموزش می دهند.
گرد با بیان اینکه همواره به طرح های مشارکتی عمومی و خصوصی نیاز مند هستیم، تصریح کرد: اگر بتوانیم در ایجاد اردوگاه های فرهنگی و تربیتی مورد تایید همچنین در مدارس با استفاده از نیروی تحصیل کرده موفقیتی در امور آموزشی با کیفیت کسب خواهیم کرد.
وی در مورد وضعیت فعالیت صندوق موسسان اظهار کرد: پیش نویس آیین نامه تاسیس صندوق مدارس غیردولتی در آخرین مرحله است و بعد از تایید حوزه حقوقی ادامه کار انجام می شود همچنین رئیس کمیسیون اجتماعی دولت برای تسهیل روند تصویب اعلام آمادگی کرده است.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی یادآور شد: با توجه لازم الاجرا شدن قانون مذاکراتی با سازمان برنامه و بودجه داشتیم تا برای سال 97این کار اجرایی شود .
انتهای پیام/