سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گسترش مراودات اقتصادی استان با کشور اسلواکی

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: دفتر همکاری‌های مشترک اقتصادی ایران و اسلواکی با توجه به انتخاب اتاق یاسوج به عنوان معین کشور اسلواکی در جهت توسعه مراودات تجاری دو طرف و جذب سرمایه‌گذاری خارجی در براتیسلاوا پایتخت اسلواکی افتتاح می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛  با توجه به انتخاب استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان معین کشور اسلواکی نشست مشترکی با حضور جبار کیانی‌پور رئیس اتاق بازرگانی یاسوج، یان بوری معاون خاورمیانه و آفریقای وزارت امور خارجه اسلواکی، میلان کایان رئیس اتاق مشترک اسلواکی و ایران، جمال رزاقی رئیس اتاق شیراز و همچنین نماینده تجار و بازرگانان ایرانی فعال در اسلواکی در مرکز تجاری که پیش از این توسط تجار ایرانی در براتیسلاوا تأسیس شده بود، برگزار شد.

جبار کیانی پور در این نشست اظهار داشت: در پی مشکلاتی که آمریکایی‌ها در امور بانکی و کنسولی مروادات اقتصادی ایران ایجاده کرده‌اند در واقع این اروپایی‌ها هستند که بیش از ایران از این امر متضرر شده‌اند. این مطلب مورد تایید معاون خاورمیانه و آفریقای وزارت امور خارجه اسلواکی نیز قرار گرفت.

وی افزود: در آینده نزدیک دفتر همکاری‌های مشترک اقتصادی ایران و اسلواکی با توجه به انتخاب اتاق یاسوج به عنوان معین کشور اسلواکی در جهت توسعه مراودات تجاری دو طرف و جذب سرمایه‌گذاری خارجی، با حضور مقامات سیاسی و اقتصادی اسلواکی در براتیسلاوا پایتخت اسلواکی افتتاح می‌شود.

کیانی‌پور بیان کرد: قابل ذکر است طبق آمارهای رسمی، حجم مراودات دوکشور حدود 40 میلیون یورو است که این دفتر آمادگی دارد با همکاری اتاق‌های مشترک دو کشور، در برنامه ششم توسعه میزان این مراودات را به 300 میلیون یورو افزایش دهد.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج عنوان کرد: از نکات قابل توجه در کشور اسلواکی حجم سرمایه‌گذاری خارجی این کشور است به نحوی که 90 درصد درآمد ناخالص ملی در اسلواکی از محل سرمایه‌گذاری خارجی تامین می‌شود، همچنین بیش از 1600 شرکت ایرانی ثبت شده در این کشور حضور دارند که امید است با افتتاح این دفتر و شروع به کار اتاق مشترک، نقش بسزایی در بالابردن روابط اقتصادی دو کشور داشته باشند.

کیانی‌پور تصریح کرد: اسلواکی که از آن به عنوان دروازه ورود به اروپای غربی و مرکزی نام برده می‌شود از غرب با جمهوری چک و اتریش، از شمال با لهستان، از شرق با اوکراین و از جنوب با مجارستان هم‌مرز است. اسلواکی همچنین عضوی از منطقه شنگن، سازمان تجارت جهانی، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه و سازمان ملل متحد است.

 

انتهای پیام/ش

اتاق بازرگانی یاسوج مأمور تأسیس اتاق مشترک ایران و اسلواکی شد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.