وی افزود: دستگاههای اجرایی باید در زمینه تشکیل و فعالیت این صندوقها همکاری و تعامل داشته و این مهم را به ویژه در روستاها در اولویت قرار دهند تا از مهاجرت روستاییان به شهرها و بروز مسائل اجتماعی جلوگیری شود.
مدیر ملی پروژه ایجاد صندوق اعتبارات خرد تصریح کرد: ارتقاء سطح مشارکت اجتماعی از رویکردهای مهم صندوق اعتبارات خرد بوده چراکه این طرح میزان کارآفرینی و همچنین مشارکت زنان در امور مختلف را نیز افزایش میدهد.
مافی با بیان این مطلب که تشکیل صندوق اعتبارات خرد در روستا در اولویت قرار دارد، گفت: براساس آمارها تاکنون 1500 صندوق اعتبار خرد در کشور راهاندازی شده که گامی موثر در تقویت اقتصادی و کارآفرینی به شمار میرود.
وی ادامه داد: در حال حاضر صندوق اعتبارات خرد 45 هزار عضو داشته که زمینه اشتغال 180 هزار نفر و همچنین بهرهمندی از مزایای این صندوق برای 112 هزار خانواده فراهم شده است که تعداد اعضا و صندوقها باید افزایش پیدا کند.
مدیر ملی پروژه ایجاد صندوق اعتبارات خرد کشور عنوان کرد: طرح تشکیل صندوق اعتبارات خرد از سال 76 آغاز شده و به صورت طرح ملی در استانهای کشور اجرا شده به طوری که در دولت یازدهم 600 صندوق اضافه شده و در نظر داریم تا سال 97 ، 300 صندوق جدید راهاندازی شود.
مافی افزود: میزان اعتبار ذخیره شده در صندوق اعتبارات خرد در سطح کشور بیش از 15 میلیارد و 400 میلیون تومان بوده و باید متناسب با نیاز جامعه این صندوقها افزایش یابد.
وی گفت: توانمندسازی، استفاده از ظرفیت زنان روستایی، بهرهمندی از امکانات و تسهیلات و همچنین افزایش مشارکت اجتماعی از جمله اهداف و برنامههای تشکیل صندوق اعتبارات خرد به شمار میرود.
انتهای پیام/ع