وی بیان کرد: به شهروندان توصیه میشود میوههای خشک بستهبندی شده صنعتی که مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو کسب کردهاند و مندرج به برچسبهای مربوطه هستند، خریداری کنند.
کاظمزاده در ادامه به استانداردهای تولید سس اشاره و اظهار داشت: این استانداردها را وزارت بهداشت بر اساس استراتژی سازمان غذا و دارو با موضوع کاهش قند، نمک، چربی و اسیدهای چرب ترانس در محصولات غذایی اعلام کرده است و در همین راستا تلاشهایی برای آموزشهای گسترده عمومی در سطح جامعه برای کاهش بیماریهای غیر واگیر و شایع از جمله فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و سرطانها انجام میشود.
انتهای پیام/ ش