سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

سرنوشت 3 هزار دانشجو بورسیه در هاله‌ای از ابهام

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان بورسیه گفت: پرونده دانشجویان بورسیه هنوز باز است و دانشجویان با مشکل استخدام مواجه هستند.

بهزاد معین دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: براساس قانون سال 1364 مجلس و آیین نامه وزارت علوم برای تامین نیاز هیئت علمی کشور همه ساله  وزارت علوم با استفاده از قانون ابلاغ شده تعدادی از نیاز هیئت علمی دانشگاه‌ها را از دانشجویان بورسیه برطرف می‌کرد.

وی ادامه داد: از سال 1364 تا به امروز وزارت علوم چنین اقدامی برای تامین نیاز هیت علمی دانشگاه‌ها انجام می داد، تا این که این روند سال 92 متوقف شد.


دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان در خصوص اقدامات مجلس در این زمینه اظهار کرد: در همین راستا مجلس شورای اسلامی کمسیون اصل 90، آموزش  و همچنین سازمان بازرسی کل کشور اقدامات وزارت علوم در این خصوص را که در دولت گذشته انجام شده بود قانونی اعلام کردند.


معین پرونده موسوم به «بورسیه‌ها» را یکی از پرونده‌های چالش‌برانگیز چندسال اخیر خواند و بیان کرد: این پرونده و درگیر بودن نزدیک به سه‌هزار دانشجو، فارغ‌التحصیل و دانشجویان دکتری از مهم‌ترین دلایل حساسیت این پرونده برشمرد.


وی اضافه کرد: متاسفانه مشکل اصلی دانش آموختگان بورسیه خارج و داخل کشور جذب از سوی دانشگاه‌ها است به طوری که این دانشجویان بورسیه نتوانستند در دانشگاهی جذب شوند.

 

دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان در خصوص فرمایشات رهبری در خصوص پرونده دانشجویان بورسیه تصریح کرد: رهبری فرمودند «یکی از غلط ترین کارهایی که در این یکی دو سال اخیر اتّفاق افتاد، این مسئله بورسیه‌ها است.»، بعد از این مسئله وزارت علوم اعلام کرد که ما این مشکل را حل می‌کنیم اما اکنون افرادی هستند که 3 تا 4 سال از فارغ التحصیل شدنشان می‌گذرد و هنوز جایی نمی‌توانند استخدام شوند.


وی ادامه داد: متاسفانه عدم تناسب نیاز جامعه با پذیرش دانشگاه این مشکل را به وجود آورده است. مشاهده عدم کاریابی افرادی با تحصيلات بالا که به طبع آن توقعات بالایی هم دارند موجب افسردگی شدید جوانان شده است و اثرات زیانباری را برای جامعه دارد.


دبیر شورای هماهنگی دانش آموختگان و دانشجویان با بیان اینکه جذب نشدن دانشجویان بورسیه خلاف اسناد بالادستی است تصریح کرد: بنابر اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت اعضای هئیت علمی به دانشجو کم است و باید تعداد اعضای هئیت علمی افزایش یابد و در نتیجه آن دانشجویان بورسیه هم می‌توانند استخدام شوند.

معین یادآورشد: پرونده 3000 دانشجوی بورسیه هنوز باز است و این دانشجویان نمی‌توانند کار کنند، بیمه برای آنها رد نمی‌شود و دچار مشکل هستند که امیدواریم این مشکلات هرچه سریعتر حل شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۵۲ ۰۱ شهريور ۱۳۹۶
بورسیه فقط واسه آقازاده هاست نه افرادی که دستشون به جایی بند نیست واقعا مسخرست
ناشناس
۱۱:۵۲ ۰۱ شهريور ۱۳۹۶
بورسیه فقط واسه آقازاده هاست نه افرادی که دستشون به جایی بند نیست واقعا مسخرست
ناشناس
۱۰:۲۱ ۰۱ شهريور ۱۳۹۶
همه میدانند بورسیه به افراد با ژن های خوب داده شد تا در چنین روزهایی به کار گرفته شوند.
میثم
۰۹:۴۳ ۰۱ شهريور ۱۳۹۶
با سلام
بنده فارغ التحصیل کارشناسی مهندسی نفت(بورسیه دانشگاه صنعت نفت آبادان)الان نزدیک 2ساله بلاتکلیفم.ارشد نفت قبول شدم.نمی دونم تکلیف چیه آیا آینده ای هست یا نه؟
ناشناس
۲۲:۱۶ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
افسوس بر سرمایه های این مملکت که دچار سوء مدیریت شدند و عمرشان بر باد رفت
افسوس
آقای مهدی عابدیان زیدی
۲۲:۱۲ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
همه ایرانیانی که سربازی خود را به پایان رساندن، بیمه تامین اجتماعی هستن .
دانشجویانی که مغز هستند در خدمت دولت می مانند وکار می کنند ،باقی مانده بعد از پایان درس شان به خانه هایشان برمی گردند.
رضا س
۲۰:۲۰ ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
بعد از 4 سال آوارگی هنوز فریادرسی فریاد من را نشنیده است.
مدارک و سوابق علمی ام قابل ارایه اند.
والسلام.