به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید.
سالاد زیتون
مواد لازم:
زیتون سیاه (هسته جدا و خرد شده): 150 گرم
زیتون سبز (هسته جدا و خرد شده): 150 گرم
فلفل قرمز (کباب شده): 2 عدد
برگ جعفری (خرد شده): 1 قاشق سوپ خوری
خیار شور (خرد شده): 4 الی 5 عدد
مواد لازم سس:
روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی: 1 عدد
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برگ جعفری خرد شده و زیتون های هسته جدا و خرد شده را با هم در ظرف مناسبی مخلوط کنید. فلفل قرمز کباب شده و خرد شده و خیارشور را اضافه و مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
سالاد ایتالیایی پانزانلا
مواد لازم:
نان سالاد: به مقدار لازم
زیتون سیاه: 150 گرم
پیاز قرمز (حلقه حلقه شده): 1 عدد
گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 5 عدد
خیار (نگینی خرد شده): 3 عدد
برگ ریحان (خرد شده): 20 عدد
مواد لازم سس:
سرکه بالزامیک: 1 قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی: 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون فرابکر: 4 قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز حلقه حلقه شده، گوجه فرنگی و خیار نگینی خرد شده را در ظرف مناسبی قرار دهید.زیتون سیاه، برگ ریحان درشت خرد شده و نان سالاد را اضافه و مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.
نکته:
برای تهیه نان سالاد می توانید نان تست را به ابعاد کوچک برش داده و در تابه بدون روغن برشته کنید.
سالاد سیب زمینی و تخم مرغ
مواد لازم:
تخم مرغ آب پز: 1 عدد
سیب زمینی (پخته): 3 عدد
زیتون (خرد شده): 10 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی (دو نیم شده): 5 عدد
کیپر: 1 قاشق سوپ خوری
پیاز (کوچک): 1 عدد
مواد لازم سس:
روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی: 1 عدد
نمک: 1 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
سیب زمینی ها و تخم مرغ را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید. زیتون، گوجه گیلاسی، پیاز خرد شده و کیپر را اضافه و مخلوط کنید. سس را از روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید.
منبع:ماهنامه سفره ایرانی
انتهای پیام/