وی در ادامه افزود: در این راه تلاش کردم که جسارت آنها را شناسایی کنم و بدین ترتیب ورزش را زبان گویای ملت و ورزشکاران را سفرای توانایی بدانم.
سلطانیفر در ادامه بیان داشت: شرط موفقیت برنامه ریزی جامع و روندی متوالی بنابراین باید تلاش شود که مسئله جوانان به امری اساسی در کشور تبدیل شود، ورزش هم ساز و کار انعکاس قابلیتها و استعدادهای ایرانی قلمداد میشود و به نوعی ارتقای سرمایه اجتماعی و تقویت گفتگوی اثربخشی است.
وزیر ورزش و جوانان بیان داشت: در چنین شرایطی در همکاری فرابخشی برای ارتقای جوانان ایرانی بسیج میشویم و نظام شورای جوانان نیز ارزیابی دقیقی دارد که در این زمینه به موفقیتهایی نیز دست یافتهایم ناهماهنگیهایی نیز وجود داشته که هم اکنون به حداقل رسید، با منشور جامعی هم که تدوین شده پیوست فرهنگی ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: همچنین تلاش داریم در بخش جوانان مسئله ازدواج، اشتغال و مسکن مرتفع شود و جوان ایرانی با الگوی اسلامی پیش رود.
سلطانیفر به بحث تفکیک وزارت ورزش از جوانان اشاره کرد: در صورتی که تفکیک این وزارتخانه نیز صورت گیرد تعاملات و سیاست گذاریهای مناسبی انجام خواهد گرفت و وزارت ورزش نیز به بخش جوانان کمک خواهد کرد اما تا تعیین تکلیف با صلابت و صداقت به ایفای وظایف محوله در دو حوزه ورزش و جوانان خواهم پرداخت و دین خود را ادا خواهم کرد.
وزیر ورزش و جوانان به برنامههایش اشاره کرد و گفت: اولویت اصلی من جوانان است توانمندسازی شورای عالی جوانان که نیازمند تدبیر فرابخشی است، تدوین لوایحی که خلأهای موجود را جبران کند، توانمندسازی نیروهای انسانی و استفاده از نهادهای مدنی حداکثر سازی نقش جوانان در بخش فرهنگی به منظور ضبط و ربط شاخصهها، تقویت روحیه اعتماد به نفس و بسترسازی به همراه توانمندسازی در کسب اخلاق متعالی، مدیریت اوقات فراغت، استفاده حداکثری از تکنولوژی به منظور اشتغال جوانان، تداوم و شتاب بخشیدن به اقدامات موثر از جمله برنامههای مهم بنده در وزارت ورزش و جوانان خواهد بود.
وی در ادامه بیان داشت: اقدامات موثری نیز انجام شده از جمله افزایش 40 درصدی تقویت سازمانهای مردم نهاد، همچنین امور مربوط به جوانان از 6 میلیارد به 4 میلیارد تقویت یافته، خانههای جوانان در سال 92 به 46 واحد افزایش یافته همچنین امید میرود تا پایان دولت دوازدهم این تعداد به 200 واحد برسد. همچنین شاهد تحولاتی در عرصه اجرایی خواهیم بود که به تقویت و حمایت از سازمانهای مردم نهاد میانجامد و مشارکت و حضور جوانان را در برنامهها مسجل میکند.
سلطانیفر در پایان دولت یازدهم اسناد بالادستی برنامه جامع چشم انداز بیست ساله در دستور کارمان و اولویتمان قرار خواهد گرفت و امیدواریم در سایه توانمندسازی جوانان سهمیه المپیک و پاراالمپیک بیشتر شود، تیمهای والیبال، فوتبال، سنگ نوردی، تکواندو، ووشو و کاراته به موفقیتهای چشم گیری دست یابند.
وزیر ورزش و جوانان بیان داشت: تصویب مالیات بر ارزش افزوده 27 درصد از نکات مثبت بوده همچنین میزبانیهای ایران به میزان 75 درصد پس از برجام بیشتر شده مخصوصا این مهم در نه ماه گذشته بسیار مشهود بوده است .
وی یادآور شد: تقویت ورزش قهرمانی، نخبه پروری و حضور در میادین بنیادین و تقویت ورزشهای پایه و پرمدال، تقویت ورزش همگانی، بست نشاط اجتماعی شهروندان، سازماندهی امور مردم نهاد و مدیریت اوقات فراغت از برنامههای مهمی است که در بخش ورزش به دنبال آن هستم که به آنها دست یابم.
سلطانیفر تصریح کرد: نظر به منزلت بانوان در جامعه اسلامی و لزوم بهرهمندی مناسب از امکانات ورزشی برنامهریزی اساسی برای جبران کمبود حرکتی بانوان و پیشگیری از بیماریهای ناشی از آن جزء برنامههای اصلی بنده است؛ همچنین ارتقا ورزش بانوان در عرصه ورزش قهرمانی در سطح ملی و بینالمللی از سرفصلهای مهم برنامههای بنده است و امیدوارم در این رابطه بتوانم از همراهی و نظرهای سودمند خواهران استفاده کنم و بتوانیم با به کارگیری ملاحظات شرعی زمینه حضور بانوان را در سایر عرصههای ورزشی فراهم کنیم.
وزیر پیشنهادی ورزش وجوانان افزود: حفظ، احیا و علمی کردن ورزشهای سنتی و پهلوانی و زورخانهای در جهت معرفی فرهنگ اسلامی ایرانی و ارتقا آموزههای اخلاق پهلوانی و جذب جوانان در سطح ملی و بینالمللی از دیگر اهداف بنده است.
وی افزود: به دلیل تاکید مقام معظم رهبری در خصوص توجه ویِژه به مناطق محروم و محرومیتزدایی و افزایش خدماترسانی به شهرهای دور دست و روستاییان عشایر تلاش وافر برای بسط و گسترش امکانات ورزشی در این مناطق اهتمام خواهم ورزید و به یاری آموزش و پرورش در کشف استعدادهای ورزشی و اعطای فرصتها رشد و بالندگی به آنها زمینه حضور استعدادها را در تیمهای ملی و باشگاهی فراهم کرد.
سلطانیفر ادامه داد: افزایش خانههای ورزش روستایی، از 185 واحد در سال 92 به بیش از 1200 واحد در سال 96 اقدام مناسبی بود و امیدوارم با برنامهریزی انجام شده بتوانیم تعداد آنها در پایان دولت دوازدهم به بیش از 4هزار و 500 واحد افزایش دهیم.
وزیر پیشنهادی ورزش وجوانان تاکید کرد: توسعه ورزش جانبازان و معلولین و فراهم کردن زمینههای پیروزی این رادمردان که افتخارات فراوانی را در عرصههای ملی و بینالمللی کسب کردهاند و از ارزش و شأن ایران اسلامی دفاع کردهاند نیز در برنامههای من وجود دارد.
وی اذعان داشت: تقویت زیرساختهای ورزشی و افزایش اماکن و مجموعههای ورزشی متناسب به استانداردهای بینالمللی به منظور کسب میزبانی رقابتهای جهانی و تلاش برای تکمیل پروژههای نیمه تمام از دیگر اهداف من است و در حال حاضر در وزارت ورزش و جوانان حدود 4 هزار پروژه نیمهکاره داریم که برای تکمیل آنها نیازمندم بیش از 10 هزار میلیارد تومان اعتبار هستیم.
سلطانیفر افزود: برنامهریزی متناسب برای حضور مقتدرانه تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات جامهجهانی 2018 و حضور توانمند کاروان ورزشی ایران در بازیهای آسیایی سال 2018 و المپیک 2020 توکیو از برنامههای بنده است و امیدوارم که در این رویداد بزرگ بینالمللی علاوه بر چهار رشته کشتی، تکواندو، دومیدانی، وزنهبرداری که در 16 دوره المپیک گذشته اکثر مدالهای ما در این رشتهها بوده است و همچنین در رشتههای جدیدی مانند کاراته، جودو، سنگنوردی و قایقرانی مدال کسب کنیم.
وزیر پیشنهادی ورزش وجوانان در پایان خاطر نشان کرد: در این رابطه ستاد مربوطه از 6 ماه گذشته فعال شده و همه دستاندرکاران حضور موثری دارند و اجرای موثر این برنامهها و تحقق انسجام و سرمایههای انسانی و فرهنگسازی از طریق ورزش با استفاده از همراهی همه رسانهها از جمله مطبوعات، خبرگزاریها، صداو سیما و همه دلسوزانی امکان پذیر است که اعتلای نام ایران را وجهه کار خود قرار دادهاند و همراهی شما برگزیدگان ملت و برخورداری از نگاه راهبردی و جامع شما به نقش ورزش و جوانان سرمایه بیبدیلی است که ر اه دشوار ساماندهی امور جوانان و ورزشهای قهرمانی را خواهد گشود.
انتهای پیام/
گزارش کامل اولین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم
گزارش کامل دومین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم
گزارش کامل سومین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم
گزارش کامل چهارمین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم