به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، علی سعدی، رئیس شورای اسلامی روستای خوزینه باقر از توابع بخش چغامیش دزفول با اعلام این خبر اظهار کرد: روستاهای خوزینه باقر، دهنو، خوزینه بالا، عاطی و حاجات از توابع بخش چغامیش دزفول حدود 5 هزار نفر جمعیت دارند که در هیچ کدام از این روستاها مدرسه متوسطه دوره دوم وجود ندارد و دانش آموزان این روستاها برای تحصیل ناچارند به شهرهای شوشتر و دیگر شهرها سفر کنند.
وی اذعان داشت: این در حالی است که اکثر خانواده ها از بضاعت مالی خوبی برخوردار نیستند و توان تامین هزینه رفت و آمد فرزندانشان را ندارند، لذا از شورای روستا تقاضا دارند پیش از آغاز سال جدید تحصیلی این موضوع را پیگیری نمایند.
سعدی هزینه ماهیانه رفت و آمد هر دانش آموز به روستای سید عنایت در 30 کیلومتری این روستاها جهت تحصیل در دوره متوسطه دوم را بین 700 تا یک میلیون ریال دانست و بیان کرد: 28 دانش آموز دختر و 30 دانش آموز پسر این روستاها به علت مشکلاتی که برای تردد و رفت و آمد به مدارس شهرها و روستاهای مجاور دارند در سال های تحصیلی گذشته ناچار به ترک تحصیل شده اند.
رئیس شورای اسلامی روستای خوزینه باقر اظهار داشت: دانش آموزان پسر این روستاها برای تحصیل در مقطع متوسطه دوم مجبورند به مدارس نی آباد، حاجات یا خیبر بروند و دختران مجبورند به مدارس شوشتر یا سید عنایت در 30 کیلومتری این روستاها بروند.
عبدالمحمد جرجانی، مدیر آموزش و پرورش دزفول گفت: حداقل ظرفیت مدارس متوسطه دوم باید 80 دانش آموز باشد تا بتوان مدرسه ای در آن روستا احداث کرد.
وی اذعان کرد: علاوه بر این کمبود دبیر تخصصی برای مدارس متوسطه دوم نیز یکی دیگر از مشکلات است که باید برای هر رشته و درس یک دبیر تخصصی به منطقه اعزام نمود.
جرجانی بیان داشت: تا جایی که امکانات آموزش و پرورش اجازه دهد امکانات و فضای آموزشی در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد ولی ارائه دبیر تخصصی برای چند دانش آموز هر رشته و ارائه فضای آموزشی برای تعداد اندکی دانش آموز در حال حاضر امکان پذیر نیست و دانش آموزان این مناطق می توانند در سال تحصیلی جدید به مدارس روستای سید عنایت، میانرود، صفی آباد و شهر امام مراجعه کنند تا از تحصیل باز نمانند.
انتهای پیام/گ