سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

موادغذایی که سرطان رحم را به جان خانم ها می اندازد

محققان به تازگی دریافتند مصرف برخی مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان رحم را ۲۲ درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دانشمندان به تازگی دریافتند که افزایش ماده ای ناشی از مصرف قارچ ها و توتون و تنباکو در بدن خطر ابتلا به سرطان رحم را در زنان 22 درصد افزایش می دهد.

کادمیوم ماده ای مضر است که دراین موادغذایی به میزان بالا کشف شده است.

سیگار کشیدن فرد را بیش از دو برابر در معرض خطر قرار می دهد و باعث رشد سلول های سرطانی می‌شود.

فلز کادمیوم در توتون یافت می شود و بسیاری ازخانم هایی که قلیان می کشند با احتمال بیشتری به سرطان رحم مبتلا می شوند.یکی دیگر از مضرات افزایش کادمیوم در بدن به برهم خوردن تعادل هورمونی است که عوارض خطرناکی به دنبال دارد.

پروفسور جین مک فیلروی محقق اصلی این مطالعه گفت: کادمیوم یک ماده شیمیایی استروژنی است که افزایش آن در بدن خطرات زیادی برای سلامت فرد به همراه دارد.

ممطالعات دیگری خطر ابتلا به سرطان روده ناشی از مصرف سیگار و ورود کادمیوم به بدن را ثابت کرده اند.

در تحقیقات نشان داده شده که آندومتریوز نیز با افزایش میزان کادمیوم در بدن مرتبط است.

سرطان رحم یکی از شایع ترین سرطان ها در خانم ها شناخته شده و زندگی آینده و باروری زنان را تهدید می کند به همین دلیل باید  از مصرف بیش از حد قارچ و استعمال سیگار و قلیان اجتناب کرد.

 انتهای پیام/

خطر افزایش ابتلا به سرطان رحم با مصرف برخی موادغذایی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.