وی غذا را یکی از شاخصهای مورد توجه در گردشگری دانست و با بیان اینکه گردشگران عمدتاً پس از بازگشت از مسافرت بیشتر از غذاهای آن منطقه خاطرهسازی میکنند، ادامه داد: در کشور ما بهعلت مدت زمان تابش خورشید میوههایی تولید میشود که زبانزد است، از طرف دیگر میزان بارندگی و اینکه خاک کمتر شسته میشود، در کیفیت تولیدات میوه اثرگذار است.
دبیر ملی جشنواره سفره ایرانی ـ فرهنگ گردشگری در همدان با بیان اینکه «غذا» بهعنوان عامل رونق گردشگری در 88درصد کشورها معرفی شده است، تصریح کرد: این در حالی است که ما با این تنوع غذایی وقتی به رستورانها میرویم، بیشتر غذاها تکراری است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر غذاهای سنتی در منازل پخته میشود که باید برای کشاندن این غذاها به رستورانها فکری شود، گفت: «2520 نوع غذا در کشور ما شناخته شده است.
رنجبر تأکید کرد: ابن سینا حکیم هزارهها میگوید "غذای شما دوای شماست و دوای شما غذای شماست" پس باید بیشتر به غذاهای سنتی و محلی که مغذی است، پرداخته شود.
وی اضافه کرد: منطقه زاگرس با توجه به ویژگیهای علمی، مأمن بسیاری از غذاها و داروهای گیاهی است بنابراین میتوان غذاهای سنتی ارائه و آن منطقه را به یک منطقه گردشگری تبدیل کرد.
دبیر ملی جشنواره سفره ایرانی ـ فرهنگ گردشگری در همدان با بیان اینکه با رونق گردشگری میتوان توسعه کشور را رقم زد و برای کشور از این طریق درآمدزایی داشت، خاطرنشان کرد: 620 اقامتگاه بومگردی در کشور وجود دارد که از این جشنوارهها وقتی در بخش مسابقه و عرضه ارزیابی صورت میگیرد، بیشتر، اقامتگاههای بومگردی انتخاب شدند که اینها به مقصد گردشگری تبدیل خواهد شد.
وی بیان کرد: بحث غذا از عناصر مهم گردشگری است و شیوهنامه آن تدوین شده که بنا داریم در آینده نزدیک این بحث را عملیاتیتر کنیم.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/