صباح با تاکید بر اینکه برای "بیان طعم فرآورده" و"نام تجاری فرآورده" نمی توان از واژه تازه استفاده کرد، گفت: مواد غذایی تازه بسته بندی شده و افزودن واکس و پوشش ها با درجه غذایی براساس ضوابط و معیارهای موجود موارد استفاده از این عبارت هستند، علاوه بر آن به کارگیری محلول شست و شوی کلر ملایم با اسید ملایم در حین تولید و پرتودهی ماده غذایی خام، حداکثر KGI مواردی هستند که بر روی برچسب مواد غذایی شان می توان از عبارت "تازه" استفاده کرد.
وی افزود: استاندارد ملی ایران به شماره 6629 که به موضوع ویژگی و آزمون های پنیر تازه می پردازند پنیر تازه پاستوریزه را این قاعده مستثنی کرده است.
صباح در پایان خاطر نشان کرد: هیچ تولید کننده ای حق ندارد خارج از ضوابط عنوان یا مطلبی را به مفهوم فرآورده اش اضافه کند.
انتهای پیام/