به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ ولیپورمطلق،رییس سازمان جهادکشاورزی خراسانجنوبی گفت: سال گذشته 439 تن انجیر در استان تولید شد که پیشبینی میشود امسال، این میزان تولید به علت سرمازدگی به 386 تن برسد.
وی افزود: در سال گذشته، 8/314 هکتار از زمینهای استان شامل 122هکتار آبی و192هکتار دیم، زیر کشت انجیر بوده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسانجنوبی گفت: شهرستان خوسف، بیشترین میزان سطح زیر کشت انجیر در استان را دارا است.
ولی پور مطلق با بیان اینکه مصرف این میوه با ارزش برای تمام افراد ضروری است، افزود: انجیر دارای مقدار مناسبی آهن،کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، مس، روی و ویتامینهای A، Bو Cاست.
انتهای پیام/ب