سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه رولـت فندق و عسل

در این خبر روش تهیه رولت فندوق و عسل به شما آموزش داده می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این رولت خالخالی هم خوشمزه است و هم با ظاهری که دارد، میز غذای شما را زیبا میکند.

برای تهیه آن دستورات زیر را اجرا کنید.

مواد لازم:

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 پینچ
کره (آبکرده) 30 گرم
تخم‌مرغ 7 عدد
شکر 150 گرم
وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری
آرد 150 گرم
خامه (فرم گرفته) 300 گرم
عسل 1 قاشق سوپخوری
پودر قهوه فوری 1 قاشق سوپخوری
فندق (برشته و خردکرده) 120 گرم

طرز تهیه:

1-ابتدا مایه تزئینی رولت را به این ترتیب فراهم کنید. تخم‌مرغ، آرد، پودر کاکائو، نمک و کره را در کاسه کوچکی بریزید و با یکدیگر مخلوط سازید. آن‌گاه به مدت 10 دقیقه، آن را کنار بگذارید تا مایه فراهم کرده، قدری غلیظ شود.

2-سپس آن را روی شابلون و سیل پت بکشید و بعد شابلون را بردارید. حال طرح خالدار شابلون روی سیل پت دیده می‌شود. اکنون مایه رولت را آماده کنید و به آرامی روی سیل پت و طرح تزئینی بریزید و صاف کنید.

3-اینک نان رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد، بپزید. حال روی نان رولت یک سینی برگردانید تا نان خشک نشود و همینکه خنک شد، آن را روی کاغذ روغنی برگردانید و رول کنید.

4-سپس صبر کنید رولت کاملاً خنک شود و بعد آن را باز کنید، مخلوط خامه، عسل و قهوه را رویش بمالید و فندق بپاشید. اینک دوباره رولت را رول کنید، در کاغذ روغنی بپیچید و یک شب در یخچال نگه‌دارید تا آماده مصرف شود.

طرز تهیه رولت:

1-زرده‌های تخم‌مرغ، نیمی از شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به تدریج باقیمانده شکر را به آن بیفزائید. حالا زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط کنید و بعد آرد را بیفزائید و به کمک لیسک مواد را با یکدیگر مخلوط سازید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

 

طرز تهیه رولت خالخالی فندق و عسل

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.