• 300 گرم سینه مرغ
• 2/3 پیمانه روغن مایع
• نمک
• 1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
• 2 پیمانه سیب زمینی ریز خورد شده
• ½ قاشق مرباخوری زرد چوبه
• ½ پیمانه پیاز ریز خرد شده
• 2 پیمانه فلفل دلمه ای سبز و قرمز خرد شده
• ½ پیمانه پیازچه خرد شده
• ½ پیمانه ماست
• 2 قاشق سوپخوری آرد
• 5 عدد تخم مرغ
1. سینه مرغ را نگینی خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ، نصف قاشق سوپخوری روغن مایع، نصف قاشق مرباخوری نمک و زعفران دمکرده مخلوط کنید. آنها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
2. در این فاصله، سیب زمینی را با مقداری روغن، نمک و زرد چوبه سرخ کنید. آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
3. سه قاشق سوپخوری روغن در تابه بریزید و پیازها را روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شوند. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. در این مرحله، پیازچه و جعفری را اضافه کنید و کنار بگذارید تا سرد شوند.
4. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. تابه تفلون گرد به قطر 23 سانتیمتر یا تابه به ابعاد 20 در 15 سانتیمتر را چرب کنید و کنار بگذارید.
5. ماست را با آرد، نوک قاشق چایخوری نمک و 4 عدد تخم مرغ مخلوط کنید با مفتول فلزی هم بزنید. مواد را درون تابه بریزید و مخلوط ماست را روی آنها اضافه کنید. در تابه را با فویل بپوشانید و تابه را به مدت 15 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
6. پس از 15 دقیقه کوکو را از فر بیرون بیاورید و یک عدد تخم مرغ باقیمانده را با چنگال هم بزنید و روی کوکو بریزید. روی آن را با باقی فلفل دلمه خرد شده تزیین کنید و دوباره بدون فویل در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.
مواد لازم
• 3 تا 4 عدد تخم مرغ
• یک پیمانه هویج رنده شده
• یک پیمانه سیب زمینی رنده شده
• یک پیمانه کرفس ریز خرد شده یا شلغم رنده شده
• یک پیمانه جعفری خرد شده
• نصف پیمانه پیاز رنده شده
• یک قاشق غذا خوری سیر رنده شده
• یک پیمانه قسمت سفید تره فرنگی خرد شده
• نصف پیمانه نان خشک کوبیده
• یک قاشق مرباخوری شکر
• نمک و فلفل سیاه
• حدود نصف پیمانه روغن
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ،تخم مرغ، شکر، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. نان خشک کوبیده و همه سبزیجات را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
2. روغن را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. از مایه مقداری به اندازه یک تخم مرغ بردارید و آن را در دست صاف کنید تا حدود یک سانتی متر ضخامت داشته باشد. سپس آنها را درون روغن داغ قرار دهید. پس از اینکه یک طرف آن طلایی شد، آن را با کفگیر برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی و مغز آن پخته شود.
3. کوکو را با حلقه های گوجه فرنگی و لیمو ترش تزئین و سرو کنید.
• 2.5 پیمانه سیب زمینی رشته ای رنده شده
• 2 ساقه تره فرنگی یا پیازچه
• 2 قاشق غذاخوری آرد
• 2 عدد تخم مرغ همزده
• نمک و فلفل
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (1)
طرز تهیه
1. سیب زمینی ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای و درشت رنده کنید.
2. تره فرنگی یا پیازچه را خرد کنید و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی ها اضافه و مخلوط کنید. چند قاشق غذاخوری روغن در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید.
3. پس از آماده شدن همه کوکوها، آنها را در ظرف دلخواه بچینید و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.
مواد لازم
• 500 گرم پسته آسیاب شده
• 6 عدد تخم مرغ
• 2 قاشق غذاخوری شیر
• 150 گرم روغن و کره
• نمک و فلفل سیاه
کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (1)
طرز تهیه
1. در یک کاسه، تخم مرغ و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. پسته آسیاب شده را بیفزایید و کاملا هم بزنید.
2. روغن و کره را درون تابه روی شعله متوسط گرم کنید. سپس مایه کوکو را بریزید. پس از این که یک طرف کوکو طلایی شد، با احتیاط آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته و طلایی شود.
3. آن را به سلیقه خود تزئین و سرو کنید.
• 100 گرم گوشت چرخكرده
• 100 گرم گردو
• یك پیمانه برنج پختهشده
• نصف پیمانه پیاز رنده شده
• دو عدد تخممرغ
• نمك، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه
1. گردوها را آسیاب کنید. برنج، پیاز و گوشت چرخكرده را به آن اضافه کنید و كاملا ورز دهید. در این مرحله، نمك، فلفل، زردچوبه و تخممرغ را به آن اضافه كنید و دوباره ورز دهید تا مزهها به خرد هم بروند.
2. روغن را درون تابه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. از مایه کوکو، به اندازه شیرینی گردویی بردارید و در دست صاف و در روغن سرخ کنید.
3. آنها را به با مواد دلخواه تزئین و سرو کنید.
مواد لازم
• 250 گرم ماكارونی شکلدار
• 250 گرم روغن
• 250 گرم سوسیس
• 100 گرم فلفل دلمهای
• یک عدد پیاز
• فلفل و نمك
• 4 عدد تخممرغ
• سه قاشق غذاخوری سس گوجهفرنگی
طرز تهیه
1. یک قابلمه آب و نمک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. ماکارونی ها را درون آن بریزید و پس از اینکه نرم شدند، آنها را دوبار با آب سرد آبکش کنید.
2. روغن را در تابه گرم کنید و پیاز خرد کرده را تفت دهید تا سبک شوند. سپس فلفل دلمهایی را به صورت خلالی خرد کنید و درون تابه به همراه پیاز تفت دهید. سوسیس های خرد شده را به تابه اضافه کنید و پس از طلایی شدن، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و خوب هم بزنید.
3. مواد را چند دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
4. سپس آن را درون کاسه بزرگی بریزید. ماکارونی ها را به آنها اضافه کنید. تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل سیاه بیفزایید و کاملا هم بزنید.
5. روغن را در تابه بزرگی گرم کنید. مایه کوکو را بریزید و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید. پس از طلایی شدن یک طرف کوکو، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و طلایی شود.
6. آن را با مواد دلخواه تزئین و سرو کنید.
منبع:برترینها
انتهای پیام/