به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سیدجواد ساداتی نژاد امروز در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به برگزاری همایش نخستین همایش هماندیشی اعضای ساکن کاشان و حومه اظهار داشت: کاشان در حدود 150 نفر دانش آموخته رشته معدن دارد که تماما در دانشگاه کاشان فارغالتحصیل شدند و این دانشگاه در تمام مقاطع تحصیلی رشته معدن دارد.
نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کاشان بیش از 110 معدن فعال دارد، افزود: کاشان بیش از 60 معدن شن و ماسه فعال دارد و با توجه به آنکه تمامی معادن نیاز به ناظر فنی در رشته معدن دارد لذا در بهرهبرداری تاثیر دارد تا مناسبتر به بهرهبرداری برسند.
عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز تاسف از عدم وجود ناظر در برخی معادن کاشان و وجود ناظر غیربومی در این اماکن خاطرنشان کرد: متاسفانه اکثر دانش آموختگان رشته معدن بیکار هستند و بیکاری در این حوزه زیاد است در حالی که بالاترین معادن استان اصفهان به کاشان تعلق دارد.
رئیس اسبق دانشگاه کاشان با بیان اینکه عدم وجود نظام مهندسی معدن در کاشان در افزایش بیکاری دانش آموختگان رشته معدن تاثیر بهسزایی دارد، تصریح کرد: از آنجا که هر معدن نیاز به 120 ناظر فنی دارد، این معادن میتواند 120 دانش آموخته رشته معدن در رشته فرآوری، نظارت و غیره را از بیکاری بیرون بیاورد.
ساداتی نژاد ضمن اشاره به جلسه برگزار شده با حضور مدیرکل نظام مهندسی معدن استان اصفهان ابراز داشت: در این جلسه از مسئولان نظام مهندسی معدن استان اصفهان ایجاد نمایندگی نظام مهندسی معدن در کاشان به عنوان یک مطالبه مطرح شد.
وی با بیان اینکه مسئولان استانی در ایجاد شعبه نظام مهندسی معدن در کاشان قول مساعد دادند، بیان کرد: وجود نظام مهندسی معدن در کاشان موجب رونق بهرهبرداری در معادن شهرستان کاشان و بهکارگیری بخشی از دانش آموختگان معدن در این شهرستان میشود.
انتهای پیام/م