لوبیا سفید ٢٠٠ گرم
پیاز بزرگ یک عدد
فلفل تند خشک یک عدد
مرغ یک و نیم کیلوگرم
آب مرغ یک لیوان
گوجه فرنگی خرد شده ٤٠٠ گرم
زیره و زنجبیل یک قاشق چایخوری
ترخون دو سه ساقه
آب گوجه فرنگی یک لیوان
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ابتدا لوبیا سفید را از چند ساعت قبل خیس کرده و سپس آب آن را خالی کرده و با آب سرد روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا نیم پز شود (میتوانید از زودپز استفاده کنید که حدود 10 دقیقه زمان میبرد) سپس لوبیاها را آبکش کنید.
2. در قابلمهای پیاز خلال شده خام را ریخته و روی آن لوبیاها را میریزیم و روی لوبیا تکههای مرغ را میچینیم.
3. سپس گوجه فرنگیهای خرد شده و فلفل تند و ترخون و زنجبیل و نمک و زیره را اضافه کرده و در آخر آب مرغ و آب گوجه فرنگی را اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم تا مرغ و لوبیا پخته شوند و خوراک جا بیفتد.این خوراک هم با نان و هم با برنج قابل سرو کردن است.
منبع:روزنامه ایران
انتهای پیام/