سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آمریکا: چین و روسیه در قبال خطرات هسته‌ای کره شمالی مسئول هستند

در پی آزمایش موشکی اخیر پیونگ یانگ، آمریکا اعلام کرد چین و روسیه در قبال برنامه سلاح‌های هسته‌ای کره شمالی مسئولند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ کره شمالی روز جمعه دومین آزمایش موشک بالستیک قاره پیمای خود را انجام داد و آن را هشداری برای "امپریالیست های حیوان صفت آمریکایی" خواند. این آزمایش یک ماه بعد از آزمایش اول صورت گرفت.

خبرگزاری رسمی پیونگ یانگ در گزارشی نوشت: «این آزمایش به آمریکا هشدار داد که اگر دست از پا خطا کند کره شمالی آن را بی‌جواب نمیگذارد. اگر آمریکا با وجود هشدارهای متعدد ما باز هم به تهدیدهای هسته ای خود ادامه دهد، آنها را سر جایشان می‌نشانیم.» همچنین این خبرگزاری از قول «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی نوشت برنامه تسلیحاتی پیونگ یانگ یک دارایی استراتژیک بسیار ارزشمند است که با هیچ چیز قابل معامله نیست.«رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا، شلیک موشک کره شمالی را نقض قوانین شورای امنیت سازمان ملل خواند و آن را "رفتاری بی‌ملاحضه" توصیف کرد. او همچنین انگشت اتهام خود را به سوی چین و روسیه نشانه گرفت و گفت چین و روسیه که ستون های اقتصاد کره شمالی هستند در قبال برنامه موشک بالستیک و هسته ای این کشور که ثبات و امنیت منطقه را به خطر انداخته است، مسئولند.

اظهارات تیلرسون قطعا برای روسیه و چین خوشایند نخواهند بود. پکن اخیرا سخنان ترامپ مبنی بر اینکه چین باید روی متحدش فشار بیشتری وارد کند را رد کرده است. به گفته «بانی گلیسر» مدیر پروژه «چاینا پاور» در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی واشنگتن، به خاطر آزمایش های موشکی اخیر کره شمالی- که به گفته برخی کارشناسان توان هدف گرفتن نیویورک را هم دارند- چین نگران حمله نظامی آمریکا به کره شمالی است و در این میان، غیرقابل پیش‌بینی بودن ترامپ را هم باید در نظر گرفت.

هفته گذشته ژنرال «جوزف دانفورد»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در کلرادو با بیان اینکه درگیری نظامی با کره شمالی غیر قابل تصور نیست، احتمال رویارویی نظامی واشنگتن و پیونگ یانگ را منتفی ندانست. وی گفت: آنچه  برای من غیرقابل تصور است امکان سقوط یک بمب هسته‌ای در کلرادو است. در نتیجه کار من این است که گزینه های نظامی را بررسی کنم تا چنین اتفاقی نیفتد.گلیسر معتقد است نمیتوان با قاطعیت گفت که کاخ سفید واقعا به حمله نظامی فکر میکند یا نه. به اعتقاد وی، با آزمایش موشکی اخیر کره شمالی گزینه مذاکره غیرواقعی به نظر میرسد. «جفری لوییس» متخصص مسائل کره شمالی در موسسه مطالعات بین‌المللی «میدل بری» معتقد است با آزمایشات موشکی اخیر که نشان میدهد کره شمالی میتواند اهدافی در خاک آمریکا را هدف قرار دهد، دیگر جایی برای فکر کردن درباره حمله نظامی به این کشور باقی نمانده است. با این حال، او باور دارد که حمله نظامی به کشورهای مسلح به سلاح هسته‌ای ایده خوبی نیست و درست به همین دلیل است که کشورهای مختلف به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای هستند. در واقع، جذابیت سلاح هسته‌ای همین است.

 

انتهای پیام/

 

واکنش آمریکا به آزمایش موشکی کره شمالی

 

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۲:۰۷ ۰۸ مرداد ۱۳۹۶
نه بابا ......... خودتی زردک