وى افزود: ما در سازمان غذا و دارو خیلى با شکل روغن کارى نداریم و اگر صنایع غذایى بتوانند با فرمولاسیون اسید چرب ترانس و اشباع روغن هاى نیمه جامد را پایین نگه دارند، در این صورت فرم و شکل روغن مهم نیست.
مدیر کل اداره نظارت بر فراوردههای خوراکی، آشامیدنی با بیان اینکه در گذشته تلاش ما این بود که مردم از روغن هاى جامد استفاده نکنند، تصریح کرد: در گذشته به دلیل اینکه روغن های جامد مصرفى اسیدچرب ترانس بالایى داشتند تلاش کردیم تا با فرهنگ سازى روغن های جامد را با روغن های مایع جایگزین کنیم.
جنت یادآور شد: اکنون اسیدچرب ترانس و اشباع روغن هاى شبه جامد در حد میزان تعیین شده سازمان غذا و دارو براى روغن هاى مایع است و به همین دلیل دیگر فرم محصول براى ما مهم نیست.
انتهای پیام/