وی بیان کرد: محتوای کتاب های رمان و داستان در دانشگاه های خارج از کشور تبدیل به یک رشته می شود؛ متاسفانه در ایران ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت وجود ندارد و دانشجویان مهندسی در تدوین گزارش آزمایشگاهی دچار مشکل هستند.
شمس افزود: ارتباط با بدنه دانشگاه و صنعت و دور بودن از یکدیگر دچار مسائل مختلفی می شود و ما با صنایع گوناگون ارتباط موثری نداریم.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای عنوان کرد: ما در کشور ۹۰۰ شهرک صنعتی داریم ولی با بدنه ارتباط موثری نداریم زیرا صنعت به دانشگاه اعتماد ندارد و به نظرم باید کار آفرینان به دانشگاه آمده و اطلاعات و خاطراتشان را برای تاسیس رشته های جدید در اختیار دیگران قرار دهند.
شمس تاکید کرد: بسیاری از فارغ التحصیلان به خارج از کشور می روند که علت اصلی این مسئله نداشتن ظرفیت و امکانات برای تبدیل علم به ثروت است.
وی ادامه داد: بخش آموزش های تخصصی در این دانشگاه در حال فعال شدن است و صنعت در زمینه ایجاد اشتغال باید دانشگاه را یاری کند.
سرپرست دانشگاه فنی و حرفه ای اظهار کرد: باید ارتباط بین صنعت و دانشگاه قوی شود تا تجربیات آنها در اختیار دانشجویان قرار گیرد؛ با ارتباط بیشتر صنعت با دانشگاه بسیاری از ایده ها ی دانشگاهی در صنایع به اشتغال تبدیل می شود.
وی یاد آور شد: دانشگاه فنی و حرفه ای باید از ظرفیت های علمی کاربردی نیز استفاده کند.
در حال تکمیل...