وی با اشاره به اینکه نوروز گذشته بیش از 10 هزار خانوار مهمان داشتیم و نزدیک به 100 هزار نفر پذیرش شده اند، ادامه داد: مبلغ کلاس های ویژه 28 هزار تومان و برای کلاس های گروه الف 24 هزار و 500 تومان درنظر گرفته شده که در مجموع عدد کمی است و بیشتر هزینه صرف تجهیزات است در واقع برای آموزش و پرورش نفعی نداشته و 50 درصد مبلغ دریافتی صرف امکانات اولیه می شود.
بهارلو با بیان اینکه نوروز سال گذشته با توجه به جلسات تشکیل شده مشکلی در ارائه خدمات نداشتیم، تصریح کرد: روند خدمات رسانی به معلمان در تابستان نیز ادامه داشته و تاکنون سه هزار و 250 خانوار در غالب 11 هزار نفر پذیرش شده اند.
معاون توسعه و پشتیبانی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اینکه کلاسهای درس با حداقل امکانات تجهیز میشوند، بیان کرد: برای ارائه سفرهای ارزان این کار انجام میشود و این مساله در حد بضاعت آموزش و پرورش بوده هرچند ممکن است کج سلیقگی هایی باشد اما جهت بهبود امکانات متناسب با شرایط پیش می رویم.
بهارلو با بیان اینکه سیاست آموزش و پرورش شهر تهران بر این است تا مراکز اسکان دائم فرهنگیان را توسعه دهیم، اظهار کرد: اگر مراکز اقامتی دائم افزایش یابد حتی از نظر هزینه ها نیز به نفع آموزش و پرورش است چراکه استهلاک وسایل برای تجهیز کلاس های درس در جابجایی کم می شود.
معاون توسعه و پشتیبانی شهر تهران با اشاره به اسکان تابستانی فرهنگیان تصریح کرد: بعد از پایان امتحانات و از ایتدای تیرماه تا 15شهریور اسکان انجام می شود و بعد از آن برای آماده سازی مدارس در سال تحصیلی جدید آماده می شویم.
وی از استاندارسازی مراکز رفاهی خبر داد و یادآور شد: امسال در تهران مرکز رفاهی بنت الهدی بهسازی می شود همچنین مرکز مژده در منطقه نیاوران، مرکز رفاهی منطقه پنج ،مرکز رفاهی منطقه 17 توسعه پیدا می کنند.
انتهای پیام/