وی ادامه داد: وقتی در رسانه ها درباره فرآورده های طبیعی و سنتی ، مطالب سره و ناسره مطرح می شود باید فضایی ایجاد شود که مردم بتوانند به آن مراجعه کنند و مشاوره بگیرند.
مدیر کل نظارت بر فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: برای ساماندهی عطاری ها از سال 1360 کمیته وجود داشته اما علیرغم گذشت سال ها از این موضوع در عمل اتفاق قابل توجهی رخ نداده است.
جمشیدی تصریح کرد: باید بپذیریم که صرف بستن عطاری و جریمه کردن آنها بدون انجام کار فرهنگی و معرفی جایگزین مناسب مشکل را حل نمی کند یا دست کم وضعیتی بهتر از وضعیت فعلی ایجاد نخواهد کرد.
وی گفت: برای پیشبرد بهتر سیاست ها در این حوزه باید فضایی قابل نظارت وجود داشته باشد و این در حالی است که عطاری ها برای ما قابل نظارت نیست زیرا مجوز آنها را اصناف صادر می کند و علاوه بر آن ، 90 درصد آنها پروانه کسب هم ندارند.
وی اضافه کرد: در حالیکه در داروخانه ها متراژ، خصوصیات ظاهری داروخانه و پرسنل و فضای ساخت دارو، کاملا مشخص است اما درباره عطاری ها با مجهولات فراوانی روبرو هستیم.
مدیر کل نظارت بر فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: اگر فضایی تعریف شود که از اول تا آخر آن براساس ضوابط این سازمان طراحی شده باشد و صادر کننده مجوز هم خود ما باشیم به راحتی امکان ورود و نظارت بر عطاری ها ایجاد می شود.
جمشیدی افزود: هرچند فرد دارای مدرک داروسازی ، توانایی ارائه همه گونه فرآورده از جمله فرآورده های طبیعی را دارد اما گذراندن دوره های آموزشی ویژه این فرآورده ها به سبب ویژگی های خاص داروهای سنتی و ادبیات ویژه آنها در بهبود خدمت رسانی می تواند بسیار موثر باشد.
انتهای پیام/