سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یزد؛

فعالیت 2 واحد فراوری و بسته بندی پای مرغ در استان یزد

سالانه افزون بر 2 هزارتن پای مرغ از استان یزد به خارج ازکشور صادر می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛   سید مهدی موسوی پور مسئول امور کشتارگاه های استان یزد گفت: سالانه بیش از 2 هزار تن پای مرغ از این استان به خارج از کشور صادر می شود.

 موسوی پور افزود: پای مرغ فرآوری شده عمدتا به کشور هنگ کنگ صادر می شود و به دلیل خواص غذایی و دارویی جایگاه ویژه ای در سبد غذایی مردم دارد.

وی اظهار کرد: طبق تحقیقات انجام شده پای مرغ حاوی بسیاری از پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن انسان قادر به تولید آن نیست به همین جهت مصرف آن به افراد دارای مشکلات ناشی از کمبود کلسیم مانند پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان، رماتیسم، شکستگی استخوان و بطور کلی تغییرات ساختمانی در استخوان ها و نیز اختلال عملکرد عضلانی ناشی از کمبود کلسیم و ویتامین D توصیه می شود.

همچنین عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین دی، ای، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله سولفات کندروئتین است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.

2 واحد فراوری و بسته بندی پای مرغ در استان یزد وجود دارد.

استان یزد با افزون یکهزار و 100 واحد مرغداری یکی از استان های مهم کشور در پرورش مرغ گوشتی است.

همچنین 54 درصد گوشت مرغ ، مازاد بر نیاز استان به سایر استان ها کشور صادر می شود.

انتهای پیام/ ی

پای مرغ فرآوری شده به دلیل  خواص غذایی و دارویی جایگاه ویژه ای در سبد غذایی مردم دارد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.