سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد؛

هشدار پزشک متخصص نسبت به مصرف بستنی سنتی

یک متخصص بیماری های عفونی نسبت به مصرف بستنی سنتی هشدار داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ سیداحمد هاشمی پزشک متخصص بیماری های عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نسبت به مصرف بستنی سنتی هشدار داد و اعلام کرد: مصرف این نوع بستنی ها احتمال بروز بیماری تب مالت را افزایش می دهد.

وی اظهار کرد: بستنی سنتی یکی از مهم ترین فرآورده های لبنی است که می تواند باعث بروز بیماری تب مالت شود.

هاشمی افزود : به علت استفاده از شیرهای غیر پاستوریزه در تهیه این نوع بستنی، احتیاط در مصرف بستنی سنتی لازم و ضروری به نظر می رسد.

وی تصریح کرد : عامل بیماری تب مالت می تواند از طریق دستگاه گوارش، تنفس و همینطور از راه جلدی به بدن انسان وارد شود.

هاشمی اظهار داشت : مصرف شیر خام و فرآورده های لبنی آلوده به ویژه پنیر تازه، بستنی سنتی و خامه و تماس مستقیم با بافت های آلوده و یا تماس با پوست و مواد دفعی دام های مبتلا، از راه های عمده انتقال بروسلوز یا تب مالت است.

وی گفت : تنفس گرد و غبار موجود در هوای طویله و اصطبل دام ها و یا آزمایشگاه ها نیز از دیگر راه های انتقال تب مالت به شمار می رود.

انتهای پیام/آ

احتمال بروز بیماری تب مالت با مصرف بستنی سنتی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.