وی افزود: میزان اشتغالی که در این حوزهها ایجاد میشود مطابق با آن به صورت پایلوت در برخی استانها شروع شده است تا همزمان بتوانیم اشکالات طرح را برطرف کنیم.
احمدیپور از انتخاب 500 روستا در راستای اجرای این طرح در کل کشور خبر داد و گفت: در فاز نخست، کار در این روستاها شروع شده و بعد از ارزیابیهای اولیه فاز بعدی در سایر روستاها نیز آغاز میشود.
وی تصریح کرد: تمرکز جدی ما در سالجاری این است که گردشگری و صنایع دستی بتواند نقش جدی در ایجاد اشتغال پایدار در کشور ایفا کند.
معاون رئیس جمهور از پیشبینی برای ایجاد 140 هزار فرصت شغلی خبر داد و گفت: براساس برنامهریزی صورتگرفته 70 هزار فرصت شغلی در حوزه گردشگری و 70 هزار شغل در حوزه صنایع دستی ایجاد خواهد شد.
احمدیپور با بیان اینکه تمرکز در این زمینه در روستاها است، اذعان کرد: با توجه به اینکه روستاهای ما از نیروهای جوان تخلیه میشوند و از سوی دیگر حاشیهنشینی مشکلات جدی را به وجود آورد روستاها به عنوان اولویت جدی در اجرای این طرح مدنظر قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه این طرح در حال حاضر در سه روستای کردستان نیز در حال اجراست، گفت: کردستان به عنوان استانی مرزی که جذابیتهای خاص خود را دارد میتواند ظرفیت بسیار خوبی در حوزه گردشگری باشد.
احمدیپور با بیان اینکه برای تکتک روستاها در بخشهای آموزش، بازارچه بومگردی و غیره اعتبار در نظر گرفته شده است، گفت: اعتبار پیشبینی شده برای هر روستا حدود 150 تا 200 میلیون تومان است.
انتهای پیام/ع