وی ادامه داد: متاسفانه بخشی از نقاط استان خوزستان چندین ماه است که آب ندارند و در این شرایط مردم مجبورند برای خرید آب به شهرستانهای دیگر بروند.
نماینده مردم ایذه و باغملک با اشاره به قطعی برق در استان خوزستان تصریح کرد: در شهرستان ۲۰۰ هزار نفری ایذه و ۱۵۰ هزار نفری باغملک فقط یک ایستگاه برق وجود دارد در صورتی که شهرستانهایی با یک سوم جمعیت ایذه و باغملک سه پست برق دارند.
خادمی با بیان اینکه متاسفانه زیرساختهای ما متناسب با مصرف نیست، تصریح کرد: وزارت نیرو طبق برنامه پنجم توسعه باید حدود ۵ هزار مگاوات برق تولید میکرد، اما این امر محقق نشد و باید راههای رسیدن به این میزان را بررسی کنیم.
وی با اشاره به وجود مشکل ریزگردها در استان خوزستان گفت: این مسئله هم شدت و ضعف دارد و دولت با بوتهکاری و درختکاری تلاش میکند تا این مشکل را حل کند.
خادمی تصریح کرد: البته این مشکلات هر سال اتفاق میافتاد و جای تاسف دارد که مسئولان در زمان بحران چندین جلسه رفع بحران میگذارند، اما با کاهش مشکلات دوباره حل اساسی این معضلات به فراموشی سپرده میشود.
عضو کمیسیون انرژی گفت: دولت قبل از انتخابات یک مصوبه برای حل مشکلات خوزستان تصویب کرد که اگر آن را اجرایی کند بخشی از مشکلات این استان حل میشود.
خادمی با بیان اینکه اگر مشکلات استان خوزستان حل نشود با مهاجرت شدید مردم این استان مواجه میشویم، خاطر نشان کرد: رشد مهاجرت در استان خوزستان بسیار بالا است که به تولید لطمه وارد میکند و ضرر آن گریبانگیر همه کشور میشود.
انتهای پیام/
بنظر شما مشکل از مردم خوزستان است یا ناکارآمدی نماینده گان خوزستان؟ باحلو احلوا کردن که دهن شیرین نمیشه