سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لرستان؛

بافت فرسوده نگرانی همیشگی شهروندان لرستانی

۱۶ درصد بافت فرسوده شهری در مناطق شهری استان لرستان باعث به وجود آمدن مشکلاتی برای اهالی این مناطق شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛  کوچه‌های کم عرض، نبود امکانات رفاهی، وجود خطرات جانی و مالی برای ساکنین این مناطق فرسوده در زمان وقوع حوادث طبیعی و غیر طبیعی از جمله دلایل نارضایتی مردم از وجود این بافت‌های فرسوده شهری شده است.

یک هزار و ۱۳۰ هکتار بافت فرسوده شهری در لرستان

آریایی، مدیرکل مدیریت بحران لرستان درباره این مناطق فرسوده شهری گفت: جمعتی بالغ بر ۲۱۲ هزار نفر از شهروندان لرستانی در بافت‌های فرسوده شهری زندگی می‌کنند.

آریایی در ادامه افزود: در سطح شهر‌های اصلی استان لرستان، یک هزار و ۱۳۰ هکتار بافت فرسوده شهری وجود دارد.

لرستان در مسیر گسل‌های فعال

فرهپور زمین شناس و مدرس دانشگاه لرستان در مورد احتمال وقوع زلزله در لرستان گفت: به طور کلی ایران، کشوری زلزله خیر با گسل‌های فعال محسوب می‌شود.

فرهپور گفت: استان لرستان در راستای مسیر گسل‌ها و ساختار‌های وجود دارد که از نظر زمین شناسی و تکتونیک فعال هستند.

 

وی افزود: با توجه به احتمال وقوع زلزله در  لرستان، این بافت‌های فرسوده شهری، نگرانی جدی را در زمان وقوع زلزله در لرستان ایجاد کرده است.

کوچه‌های کم عرض در بافت‌های فرسوده شهری لرستان

رشیدی، مدیر سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی لرستان با اشاره به نامناسب بودن عرض کوچه‌ها و معابر در بافت‌های فرسوده شهری گفت: این کوچه‌های کم عرض باعث شده اند تا نیرو‌های امداد و نجات در زمان وقوع حادثه نتواند به خوبی امدادرسانی کنند.

وی در ادامه افزود: ماشین‌های آتش نشانی و امداد و نجات نمی‌تواند از این معابر عبور کنند و در زمان مناسب خود را به محل حادثه برسانند.

اهالی این مناطق فرسوده، از مسئولین درخواست دارند تا هرچه سریع‌تر به این مشکلات طاقت فرسا رسیدگی شود.

بازوند، استاندار لرستان گفت: در سال گذشته طرح‌هایی برای بافت‌های فرسوده شهری انجام شده است و در سال جاری هم طرح‌های مختلفی از جمله آسفالت معابر، ساماندهی این مناطق و ایجاد دستگاه‌های خدمات رسانی و شبکه بهداشت را در دستور کار داریم.

بازوند افزود: برای احیا و نوسازی این بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی در مناطق شهری لرستان، مردم باید یاری رسان باشند و با عوامل اجرایی همکاری لازم را داشته باشند.

 

عیدی بیرانوند، شهردار خرم آباد گفت: در صورت تامین اعتبار و توان مالی کافی در شهرداری می‌توانیم هر چه سریع‌تر این بافت‌های فرسوده شهری را خریداری کنیم.


عیدی بیرانوند در ادامه گفت:، اما چون عمده این بافت‌های فرسوده شهری وراثتی و ر‌ها شده هستند، توافق با مالکین این خانه‌های قدیمی و فرسوده، باعث توقف اجرای طرح‌های شهرداری خرم آباد شده است.

 

گزارش از سعیده دریکوند

انتهای پیام / د

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.