وی افزود: در این فرآیند 24 نفر برای پست شهرداری تهران کاندیدا شدند که بحثهایی هم در این زمینه مطرح و مقرر شد از میان این کاندیدا هفت نفر انتخاب شوند تا برنامه مورد نظر خود را ارائه دهند.
الویری ادامه داد: پس از انتخاب 24 نفر به عنوان کاندیدای شورای شهر، مشخص شد که ابتکار، حجتی، آخوندی قرار است در کابینه دوازدهم حضور داشته باشند بر این اساس به خودی خود اسامی آنها در رأیگیری مرحله دوم حذف شد بنابراین از میان 21 نفر باقی مانده رأی گیری انجام شد و نهایتا هفت نفر با رأی برتر در مرحله دوم فرآیند انتخاب شهردار برنامه خود را به شورای شهر ارائه میدهند.
رئیس سنی شورای شهر تهران درباره مراحل بعدی انتخاب شهردار تهران تصریح کرد: در مرحله اول یک پیمان نامه یا میثاقنامهای میان کاندیدا در شورای شهر به امضا میرسد و در مرحله دوم ظرف دو هفته نامزدها برنامه خود را برای اداره شهر تهران به شورای شهر تحویل میدهند.
وی تصریح کرد: طبیعتا جلسهای برگزار و به صورت شفاهی هم برنامهها ارائه میشود نهایتا میان هفت نفر کاندید منتخب رأیگیری صورت میگیرد و دو نفر با رأی برتر به مرحله بعدی میروند.
الویری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چند نفر از کسانی که انتخاب شدند سابقه فعالیت در شهرداری را دارند،گفت: به طور مشخص هیچ یک از کاندیدا سابقه فعالیت در شهرداری تهران را ندارند، اما سابقه کار مدیریت موفق در امور کلان کشوری باعث شد که آنها را انتخاب کنیم لذا اغلب این افراد سابقه وزارت، معاونت ریاست جمهوری و امور کلان مانند نمایندگی مجلس و نظیر اینها را برعهده داشتهاند.
رئیس سنی شورای شهر تهران در واکنش به اینکه گفته میشود مقرر بود نام محسن هاشمی در میان کاندیدای شهرداری وجود داشته باشد، بیان داشت: هاشمی در جلسهای تأکید کرد کاندیدای شهرداری تهران نیست و بنا به درخواست او نامش را در لیست کاندیدا ذکر نکردیم.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه احتمال دارد شخصی به جز هفت کاندیدای منتخب، شهردار تهران میشوند، اظهار داشت: چنین تصوری ندارم.
الویری همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در فضای مجازی نام یک نفر به عنوان شهردار تهران مطرح میشود، آیا این موضوع مورد تأیید شماست، اضافه کرد: ما هنوز در جایگاه قانونی قرار نگرفتهایم که بتوانیم شهردار تهران را تعیین کنیم به هرحال زمانی میتوان شهردار را تعیین کرد که کار قانونی شورای شهر آغاز شده باشد.
رئیس سنی شورای شهر تهران ادامه داد: به احتمال قوی نیمه شهریور شورای شهر به صورت قانونی کار خود را آغاز میکند. در حال حاضر با بررسیهای انجام شده از میان بیست و چند نامزد مختلف هفت نفر که امتیاز بیشتری داشتند را انتخاب کردیم و از آنها خواستیم ظرف دو هفته آینده برنامه خود را برای اداره شهرداری تهران تحویل دهند.
وی اضافه کرد: بعد از اینکه نامزدها برنامههای خود را تحویل دهند از میان هفت نفر، دو نفری که امتیاز بیشتری به خود اختصاص میدهند را انتخاب میکنیم و مجددا از آن دو نفر برنامه تفصیلیتری مطالبه خواهیم کرد.
الویری متذکر شد: همچنین کادری که قرار است کاندیداها برای همکاری انتخاب کنند مورد توجه قرار میدهیم و با انجام تمامی این امور به آستانه آغاز به کار شورای شهر نزدیک میشویم و نهایتا در اولین جلسه رسمی شورای شهر از میان دو کاندید یک نفر را به عنوان شهردار تهران انتخاب میکنیم.
رئیس سنی شورای شهر تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه زمان آغاز به کار شورای شهر تهران چه زمانی خواهد بود، اظهار داشت: مصوبهای در شورای نگهبان وجود دارد که این مصوبه باید به دولت ابلاغ شود لذا از آنجایی که ابلاغ این مصوبه نامشخص است ما نیز از زمان آن اطلاعی نداریم. بنابراین اگر ابلاغیه به سرعت به دولت ارائه شود نیمه اول مرداد و اگر با تأخیر صورت گیرد از نیمه شهریور شورای شهر فعالیت خود را آغاز میکند.
انتهای پیام/