به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سلطانعلی هوشیار کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد گفت: در اجرای طرح نظارتی و در راستای طرح تشدید بازرسی و نظارت بر واحدهای صنفی حساس در فصل گرما، ۲ واحد قنادی و نانوایی در فیروزآباد، به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی و تخلف از مقررات، پس از صدور اخطاریه و پایان مهلت قانونی، از سوی بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزآباد و با همکاری اماکن نیروی انتظامی تعطیل و پرونده آنها برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
وی برطرف نکردن نواقص بهداشتی در مهلت تعیین شده، بی توجهی به رعایت بهداشت فردی، مواد غذایی و تجهیزات را از دیگر تخلفات بهداشتی این واحدهای صنفی عنوان کرد.
سلطانعلی هوشیار ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی از سوی واحدهای صنفی، با شماره تلفن ۱۹۰ تماس گرفته و یا مراتب را به مرکز بهداشت شهرستان اعلام کنند.
انتهای پیام/ن