سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیرجند؛

کشاورز قاینی خیار چنبر 98 سانتی متری تولید کرد

یک کشاورز قاینی موفق به تولید خیار چنبر 98 سانتی متری به 4هزار و 500 گرم شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از بیرجند ؛ حسن رجب زاده استفاده از کود حیوانی و آبیاری به موقع را در تولید این خیار چنبر 98 سانتی متری موثر دانست.
بهروان ، کارشناس باغبانی و زراعت مدیریت جهاد کشاورزی قاینات گفت: این کشاورز با استفاده از روش های نوین کشاورزی و تلفیق آن با کشاورزی بومی و سنتی منطقه ، خاک حاصلخیز و کود حیوانی و آب شیرین توانست این خیار چنبر را تولید کند.
وی رعایت تاریخ کشت و استفاده از بذر مناسب را از دیگر دلایل موفقیت این کشاورز قاینی در تولید این محصول برشمرد.
بهروان گفت : امسال 460 هکتار محصولات جالیز آبی و هزار و 550 هکتار جالیز دیم در در قاین زیر کشت رفته که پیش بینی می شود 11 هزار و 500 تن خربزه آبی و 7هزار تن خربزه دیم از این سطح برداشت شود.
منبع:خبرگزاری صداوسیما
انتهای پیام/ک


تولید خیار چنبر 4 هزار و 500 گرمی در قاین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.