سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

رونق گردشگری؛ راهی مؤثر برای افزایش اشتغال

این روزها که اشتغالزایی دغدغه اصلی مسئولان کشور است، توجه به صنعت درآمدزایی چون؛ گردشگری بهترین گام برای ایجاد اشتغال است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  ، در فصل گرم تابستان تنور سفرها داغ شده است و اغلب تابستان را برای سفرهای مختلف و بهره بردن از زیبایی های هر منطقه انتخاب می کنند؛ اما، سیر و سفر و گردشگری آن هم در ایران که کشوری چهار فصل است، به تابستان منحصر نمی شود و گردشگران بسیاری در فصول دیگر نیز به این کشور پر نقش و نگار سفر می کنند؛ پس، می توان گردشگری را صنعتی پر رونق، در آمدزا و اشتغال آفرین دانست که بسیاری از کشورهای جهان آن را زیر بنای توسعه اقتصادی خود قرار داده اند.
ثمررخی رئیس موزه هنرهای معاصر صنعتی که در موزه معاصر صنعتی پذیرای ما بود، می گوید: یکی از بزرگترین نگرش های اقتصادی در حوزه فرهنگی می تواند صنعت توریست باشد.
اخوان فعال حوزه گردشگری و رئیس هتل اخوان که در هتل خود پای صحبتش نشستیم . مهم ترین فایده صنعت گردشگری را ایجاد اشتغال، توسعه و رونق می داند.
ایران نیز همه ظرفیت های لازم برای توسعه گردشگری را دارد، خصلت میهمان نوازی ایرانیان این ظرفیت را تکمیل می کند.
یک توریست که ایران را مقصد گردشگری خود انتخاب کرده بود و در مجموعه وکیل کرمان زیبایی های این حمام تاریخی را نظاره می کرد، در گفتگو با ما چنین می گوید: اولین چیزی که باعث جذب توریست ها به ایران می شود، آن میهمان نوازی ایرانیان است.
 آیا از این ظرفیت ها و توانمندی ها استفاده مطلوب شده است؟
ثمررخی وضع موجود را مناسب نمی بیند و می گوید: ایران علیرغم فضاها و گستردگی های متفاوتی که در حوزه های گردشگری چه در حوزه گردشگری طبیعت و چه در حوزه گردشگری سلامت و چه در حوزه گردشگری مطالعات فرهنگی و تاریخی دارد، متأسفانه نتوانسته است، معرفی خوبی را داشته باشد!
کارشناسان و دست اندرکاران صنعت گردشگری و گردشگران حرفه ای برای رونق این صنعت چه راهکارهایی را پیشنهاد می دهند؟
اخوان در پاسخ به این سؤال می گوید: علاوه بر راهکارهایی که برای تسهیلات ویزا انجام می شود، باید بر معرفی ایران در نمایشگاه های جهانگردی بیشتر کارشود که این موضوع می تواند در علاقمندی گردشگران خارجی به ایران بیشتر مؤثر واقع شود.
معاون چایخانه سنتی وکیل نیز در این باره پیشنهادهای جالبی دارد، او آموزش نیرو، تجهیز هتل ها، تجهیز رستوران ها و امکانات به روز را از موارد مهمی می داند که به جذب گردشگر کمک می کند.
توریست خارجی که در چایخانه سنتی وکیل حضور داشت، می گوید: من احساس می کنم که گارسون ها قبلاً کلاس نرفتند و آموزش ندیدند گارسون ها در رستوران ها باید آموزش ببینند.
توریست خارجی دیگری نیز در این باره می گوید: اولین موردی که خارجی ها به آن نیاز دارند، شناخت فرهنگ ملت ایران و یا اهالی کرمان است که انجام آن طبیعتاً در موزه وجود دارد؛ ولی، ما چند موزه که در کرمان رفتیم به زبان انگلیسی توضیح نداده بودند.
رسم خریدن سوغات و به یادگار بردن هر وسیله از هر شهر و دیاری از علاقمندی های گردشگران و مسافرانی است که به هر منطقه سفر می کنند.؛ پس، توجه به صنایع دستی و سوغاتی های هر منطقه نیز رونق صنعت گردشگری و اشتغال پایدار کشور را رقم می زند.
فعال صنایع دستی نیز معتقد است کار و اثری که برده شود، به معرفی شهر و و اثر کمک می کند واز سویی رونق کار فعالان صنایع دستی را در پی دارد.
توجه به مناطق بکر و سرسبز هر استان، ایجاد امکانات برای آن منطقه از عوامل مؤثر برای رونق آن روستا و شهر و فرصتی مناسب برای حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال خواهد بود.

گزارش از معصومه یحیی زاده
انتهای پیام/ی

رونق گردشگری؛ راهی مؤثر برای افزایش اشتغال

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.