وی تعداد دارهای فعال قالی در شهرستان راور را ۶۸۶ دار عنوان کرد و افزود: ۱۲۶ تخته فرش به متراژ ۵۹۳ متر مربع و به ارزش ۵۰۴ میلیون تومان در سه ماهه نخست امسال توسط بافندگان فرش تحت حمایت کمیته امداد این شهرستان تولید شده است.
ترابی نژاد برگزاری دورههای به آموزی قالیبافی را گامی موثر در ارتقای کیفیت تولیدات مددجویان دانست، و تصریح کرد: کمیته امداد افزایش ارزش محصولات تولیدی را با ارائه آموزشهای پیش از اجرای طرح به مددجویان تضمین میکند تا از زیان احتمالی آنان در این زمینه جلوگیری شود.
وی به کیفیت بالای فرش های تولید شده توسط مددجویان این شهرستان اشاره کرد و گفت: ۶۸۶ تخته فرش دستباف به متراژ چهار هزار و ۴۵۹ مترمربع و به ارزش پنج میلیارد و ۷۹۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان توسط بافندگان تحت حمایت کمیته امداد راور طی پارسال تولید شده است.
مدیر کمیته امداد شهرستان راور افزود: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و بصورت منظم بر روند بافت فرش نظارت می کند و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری فرش تولیدی توسط مددجو، فرش بافته شده توسط مرکز خدمات تولیدی و بازرگانی امداد خریداری و وجه آن پس از کسر وام اعطائی به حساب مددجو واریز می شود.
انتهای پیام/س
درآمد ۵ میلیارد تومانی بافندگان فرش مددجو در سال ۹۵