به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛
وی افزود: هیچ واسطهای در نحوه حضور سرمایه گذار در پالایشگاه کرمانشاه وجود نداشته و سرمایه گذار با قیمت ۲۱۰ میلیارد تومان در مزایده برنده شده است.
براندیشه گفت: حدود ۴۰۰ نفر از کارکنان پالایشگاه نیروهای پیمانکار هستند و ارتباط مستقیم با پالایشگاه نداشتند، اما در بدو ورود سرمایه گذار نزدیک به ۴۰۰ نفر را تغییر وضعیت دادیم و با همه آنها قرارداد یک ساله بسته شد تا ثابت شود ما به دنبال ایجاد امنیت شغلی هستیم.
وی یکی از راههای جلوگیری از زیان دهی پالایشگاه را توسعه آن دانست و گفت: ما با تکیه بر کارشناسان خود ، پالایشگاه را توسعه میدهیم و بومی سازی را مد نظر داریم و مشکلی از نظر نیروی کارآمد در پالایشگاه نداریم، هم اکنون فاینانسور پای کار است و یک فاینانسور دیگر از شرکت ایرانی نیز آمده است و ما بحث فاینانسور را با دو مجموعه ایرانی و خارجی احیا کرده ایم.
رییس هیات مدیره پالایشگاه با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت تولید روزانه پالایشگاه ۲۰ هزار بشکه است افزود: ما ظرفیت ۴۰ هزار بشکه در روز را دیدیم و با فاینانسور خارجی تفاهم نامه امضا کردیم و تیمی از کارشناسان آنها نیز حضور یافتند.
براندیشه در خصوص رفع ابهام در واگذاری پالایشگاه گفت: پاسخ برخی سوالات نزد ما نیست و ما دوست داریم پاسخ این سؤالات محقق شود، ما به کمک همه احتیاج داریم و دست مساعدت به سمت نمایندگان استان کرمانشاه دراز می کنیم.
انتهای پیام/پ