ساعت های هوشمند یا اسمارت واچ ها با اتصال به گوشی های هوشمند و برخی نیز مستقل ، کارکرد های زیادی را از قبیل اعلان ها ، پیامک ها و پیام های شبکه های اجتماعی ، پخش موسیقی ، اطلاعات و گزارش مولفه های سلامتی را ارائه میدهند یا به عبارت دیگر نسخه کوچک شده یک گوشی هوشمند با قابلیت های کمتر بر روی مچ دست شما هستند.
یک شرکت تولید کننده پوشاک هوشمند به نام " سیکوئنت -Sequent " اسمارت واچی را تولید کرده است که بیشتر شبیه یک ساعت نیمه هوشمند است که با صفحه ای سنتی، همانند دیگر ساعت های هوشمند دارای ویژگی هایی مانند حسگر ضربان قلب، اندازهگیری میزان فعالیت، GPS، بلوتوث و نوتیفیکیشن است ، اما قابلیت خاص این ساعت هوشمند شارژ خودکار آن است.
مشکلی که اکثر ساعت های هوشمند با آن موجه هستند باتری ضعیف آنهاست که در ساعت هوشمند با شارژ خودکار از فناوری به نسبت قدیمی شارژ باتری با انرژی جنبشی دست استفاده شده است. در این فناوری با استفاده از باتری های " کینتیک" انرژی لازم با جنبش شما در کارهای روزمره حاصل میشود.
این فناوری در بسیاری از ساعت های قدیمی سوئیسی متداول بود و تا حد زیادی خوب جواب داد و انرژی لازم را تامین میکرد، اما باید دید این فناوری میتواند انرژی لازم باتری ساعت های هوشمند را نیز تامین کند یا خیر ؟
و اگر این امکان وجود دارد چرا شرکت های مشهور دیگر به این فکر نیفتادند؟
در هر صورت باید گفت این ساعت هوشمند میتواند موجب تحول در حوزه اسمارت واچ ها باشد حتی اگر به نحو مناسب جواب ندهد زیرا دوباره توجهات را به نقطه ضعف اصلی این ساعت ها معطوف کرده است .
انتهای پیام/