وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی به عنوان مولود انقلاب اسلامی دارای تجربیات خوبی در حوزه آموزشی و فرهنگی و پژوهشی است.
طیبی به بندهای این تفاهم نامه اشاره کرد و گفت: معرفی رشته ها و مهارت های بازارکار و مشاغل نوین به کمک مددجویان انجام می شود، همچنین برگزاری دوره های آموزشی مرتبط نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی برگزاری دوره های استعدادسنجی، مشاوره شغلی و خدمات کاریابی را از دیگر بندهای این تفاهم نامه برشمرد و مطرح کرد: تدوین و اجرای دوره های آموزش تخصصی فرهنگی و ضمن خدمت نیز مورد توجه قرار گرفته است.
طیبی با بیان اینکه این تفاهمنامه برای مدت ۲ سال در نظر گرفته شده، تصریح کرد: همکاری در تولید محتواهای فرهنگی، دینی و اعتقادی برای گروههای هدف کمیته امداد امام (ره) و تأمین اساتید آموزشی مورد نیاز برای آموزشهای فرهنگی و مهارتهای اجتماعی مورد توجه است.
وی مشارکت در برگزاری همایشها، جشنوارهها، نمایشگاهها، اردوهای فرهنگی، زیارتی و آموزشی ویژه دانشجویان مورد حمایت کمیته امداد را از دیگر بندهای این تفاهمنامه دانست و گفت: اجرایی نمودن اهداف فرهنگی در حوزه کمکرسانی با استفاده از ظرفیت مجمع خیّرین دانشگاهی، صندوق قرضالحسنه دانشجویان ایران و خبرگزاریهای وابسته به جهاد دانشگاهی و مراکز افکارسنجی جهاد انجام میشود.
رئیس جهاد دانشگاهی اظهار کرد: بهرهگیری از ظرفیتهای جهاد در بخش درمانی و بیمه خانوادههای نیازمند خصوصاً در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته مورد توجه است، همچنین بهرهگیری از ظرفیت و توان مؤسسات و شرکتهای وابسته به جهاد و هستههای فنی داوطلبانه برای احداث مسکن مددجویان و انجام پروژههای ساختمانی از دیگر اهداف است.
وی افزود: همکاری برای توسعه مشارتهای مردمی در برنامهها و خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) و استفاده از ظرفیت جهاد برای نصب و راهاندازی واحدهای مولد انرژی خورشیدی ۵ کیلوواتی و سایر ظرفیتهای مورد نیاز کمیته امداد و خانوادههای مورد حمایت با رعایت ضوابط و مقررات جاری بر کمیته امداد انجام میشود.
طیبی یادآور شد: تعهدات بین طرفین آماده شده و به دنبال عملیاتی کردن بندهای آن هستیم، همچنین علاوه بر همکاری با کمیته امداد در حوزههای دیگر همچون پزشکی اقداماتی برای بهبود فعالیتها در دستور کار خود قرار دادیم.
انتهای پیام/