عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی تصریح افزود: قسم های رئیس جمهور که در قانون اساسی قید شده و نیز مفادی که رئیس جمهور خود بر آنها در ابتدای دوره یازدهم افزود، ایجاب می کند در این مقطع که او نیازمند آسیب شناسی دولت قبلی خود برای چینش دولت آتی است؛ خود میدان نقد را فراهم سازد و حتی اگر اطرافیان و رسانههای حامیش بر منتقدین تاختند نیز، به آنها هشدار دهد.
اسلامی تاکید کرد: اما متاسفانه در تمام این دوره چهارساله شاهد بی مهری شدید با نقدهای علمی بودیم به شکلی که پیش انگاره دولت مغرض بودن منتقدان فهمیده می شود.
وی افزود: دستور العمل امیرالمؤمنین علیه السلام برای عملی شدن این فضا به مالک اشتر، این است که زمینه ای بساز که هر کسی با صراحت و بدون ترس و لکنت، سخنان خود را با تو بگوید و تأکید می فرمایند که خشونت و تندی آنها در سخن را تحمل کن، در مورد آنها هیچ گونه محدودیت و استکبار روا مدار.
اسلامی با اشاره به فراز دیگری از بیانات امیرالمؤمنین (ع) به نقل از رسول خدا (ص) در خصوص این که «ملتی که حق ضعیفان را از زورمندان با صراحت نگیرد، هرگز پاک و پاکیزه نمی شود و روی سعادت نمی بیند» خاطر نشان کرد: بر این اساس صراحت نقد موهبتی برای مسئولان است و نباید موجب هیاهوی رسانه ای و تخطئه ناقدین شودد.
انتهای پیام/