حجت الاسلام محمدی هدف از تشکیل این کارگاه آموزشی را ارتقای سطح فرهنگ جامعه هدف، بالا بردن سطح توانایی فرد در کسب مهارتهای زندگی، افزایش توان و قابلیتهای فردی دانست.
وی گفت: امروز خانواده ها باید با مهارتهای زندگی آشنایی پیدا کنند تا ضمن آشنایی با انواع رابطه بین اعضای خانواده و درون اجتماع از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در امان باشند.
این استاد حوزه و دانشگاه ، یکی از علائم فقر فرهنگی را عدم هزینه برای آگاهی دانست و گفت: یکی از علائم فقر فرهنگی این است که افراد جامعه بخاطر آگاهی هزینه نمی کنند و سرآغاز انحرافات عدم مطالعه و آگاهی است زیرا آگاهی به انسان رشد می دهد.
وی به مهارتهای پیش از ازدواج اشاره کرد و گفت: باید فردی را به زوجیت انتخاب کرد که فرد انعطاف پذیر و روحیه حق پذیری داشته باشد و بتواند طرف مقابل خود را کامل کرده و به خواسته هایش برساند.
حجت الاسلام محمدی مدل ها و روشهای ازدواج را مورد بحث قرار داد و گفت: هر یک از مدل های سنتی و مدرن دارای محاسن و معایبی هستند که باید با دقت مورد بررسی قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: مهارتهای زندگی توانائیهایی را در بر می گیرد که منجر به ارتقای بهداشت روانی افراد جامعه، افزایش سلامت و رفتارهای سلامتی و غنای روابط انسانی در سطح جامعه می گردد.
وی اظهار داشت: با وجود اینکه خیانت در جامعه غرب بسیار زننده است؛ متاسفانه در کشور ما رواج یافته که باید ریشه یابی شود.
انتهای پیام/ خ