سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد؛

جوجه ریزی در واحد های مرغداری افزایش یافت

از ابتدای سال جاری تاکنون جوجه ریزی در واحد های مرغداری استان 28.4 درصد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ حسین رضازاده مدیر امورطیور، زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 2 میلیون و 182 هزار و 780 قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت 3 هزار و 82 تن گوشت مرغ در این استان تولید شده است گفت: سال گذشته همین مدت، 3 هزار و 22 تن گوشت مرغ در این استان تولید شد که تولید گوشت مرغ امسال در این استان در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته است.

رضازاده سرانه مصرف گوشت مرغ به ازای هر نفر در سال را 20 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: هم اکنون خراسان شمالی 87 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 2 میلیون و 87 هزار و 930 قطعه دارد.

به گفته مدیر امورطیور، زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: از تعداد کل واحدهای پرورش مرغ گوشتی در این استان 70 واحد با ظرفیت یک میلیون و 700 هزار قطعه فعال می باشد.

انتهای پیام/آ

افزایش بیش از 28 درصدی تولید مرغ در استان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.