وی بیان کرد: مکان و طرز تهیه مواد فلهای بطور کامل مشخص نبوده و همین مسئله سبب میشود که بهداشت این مواد غذایی زیر سؤال برود و استانداردهای آن کاهش یابد.
رئیس انجمن صنایع غذایی ادامه داد: برخی از مواد غذایی فلهای مجوزهای لازم بهداشتی و پروانههای بهرهبرداری را ندارد و همین مسئله باعث شده تا سالم بودن این مواد غذایی زیر سوال برود که مردم بهتر است از مصرف اینگونه مواد به صورت فلّهای جلوگیری کنند.
وی عنوان کرد: موادی که به صورت فلهای ارائه میشود از کیفیت لازم برخوردار نبوده و به طبع پروانههای بهداشتی و مجوزهای سازمان غذا و دارو را ندارد که همین مسئله باعث بروز بیماریهای مختلف در بین افراد مصرف کننده می شود.
عزیزی تأکید کرد: مواد غذایی فلهای ممکن است در محیطی غیربهداشتی و آلوده به انواع میکروبها بستهبندی شود که همین مسئله سبب مسمومیتهای مختلف در بین افراد مصرفکننده می شود.
وی تصریح کرد: در اثر مصرف مواد غذایی فلهای غیربهداشتی بیماریهایی مانند اسهال و مسمومیتهای مختلف گریبانگیر مردم می شود که علت اصلی آن آلوده بودن این مواد به سموم شیمیایی و فلزات است که این مسئله باعث ایجاد ناراحتیهای گوارشی در دراز مدت در بین افراد مصرفکننده شود.
رئیس انجمن صنایع غذایی یادآور شد: وظیفه نظارت بر وضعیت محصولات خوراکی غذا فروشیها بر عهده بهداشت محیط و کار وزارت بهداشت است که در صورت رویت محصولات بدون تاریخ با بسته بندیهای نامعتبر در غذا فروشی ها، با افراد خاطی برخورد قانونی شده و محصولات معدوم میشود.
انتهای پیام/